Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki fizesse a tulajdoni lapot?...

Ki fizesse a tulajdoni lapot? Főbérlő vagy albérlő?

Figyelt kérdés

Lakásomat kiadtam albérletbe! A bérlőm most közölte, hogy több okból is szeretne bejelentkezni oda ideiglenes lakcímre, viszont ezt csak úgy tudja megtenni, ha vagy tulajdoni lapot, vagy adásvételit fel tud mutatni. A gond,hogy akárhogy kerestük (12 éve vettük a lakást), egyiket sem találtuk meg! A másik gond,hogy a nem hivatalos tulajdoni lap megszűnt létezni, tehát 6000 forintot kellene fizetni! Én úgy gondolom,hogy max. feleznünk kellene ezt az összeget, de nekem most nincs szükségem tul.lapra, miért fizetném ki ezt az összeget? Közölte,hogy nekem eleve be kellene jelentenem őt. Mondtam,hogy ekkora hülyeséget nem mondjon, ez elsősorban az ő érdeke, nekem édesmindegy,hogy oda van bejelentve, vagy Karakószörcsögre!

Csak érdeklődnék,hogy másnál ez hogy van? Volt-e már ilyesmi valakinél?

2011. márc. 29. 09:18
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Utolsó vagyok :

Ami városunkban tuti hogy így megy

Bocs, hogy sötét szót használtam, lehet hogy ott máskép van

2011. márc. 29. 22:19
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszi!

Semmi baj! Nálunk tényleg így működik, nagy nehezen tegnap elértem az okmányirodát, és ott mondták!

2011. márc. 30. 07:58
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem a kérdésre válaszolnék, viszont javasolnék valamit. Balhésaknak ne add ki a lakást. Ha már kiadtad tedd ki őket.

Reális áron mindig találhatsz új bérlőt, és jobb az olyan, amelyik nem követelőzik ennyit ilyen nonsense dolgokkal.

2011. ápr. 18. 13:05
 24/24 Békaszárnya válasza:

Én ilyen problémás/nemfizető/hisztis, stb lakót az első héten elküldeném. De ha szeretsz szenvedni...

Persze más a szívességi lakáshasználat. De a bérbeadás az üzlet!

2012. jan. 17. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!