Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek! Most mi legyen?

Átvertek! Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Átvertek vaterán 8000 Ft-os playboy ágyneművel, már 2 hete nem küldi, csak ígér, a kapcsolatot tartjuk, azt mondja feladta, ajánlva kértem.

Ha nem jött meg, akkor az az eladó hibája, nem? Most tegyek? Van értelme feljelenteni, mit kell tennem?

2011. márc. 19. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a ragszám a nyomonkövetési szám, ami alapján a postán vagy a posta ügyfélszolgálatán meg tudják mondani, hol a pakkod ;) (ez az ajánlott levél lényege)
2011. márc. 19. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
ezért biztonságosabb az utánvétel
2011. márc. 19. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:

utánvétel? miért lenne biztonságosabb?

féltégla is kerülhet a csomagba és csak azután tudod meg, miután fizettél ;)

2011. márc. 20. 00:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen kerd el tole a ragszamot - eddig miert ajanlva kerted ha nem is hasznalod ki az elonyeit?

Am meg mosr nekem is volt kavAr az unnep miatt... Utalom.

A masik a kedvencem, aki ordibal velem telefonon h hol a csomag, nem kapta meg en meg mondom neki a ragszamot... De utana is beprobalkozott h vajon elkuldem-e megegyszer de mondtam neki h nem, itt a szam el van kuldve! Es megertette... Am rakerdeztem utana postan es kezbesitve neven volt a csomag...

A masik meg aki nem megy be erte/ kozben elkoltozott de nem irta at a cimet es visszajon hozzsm a csomag es meg neki all feljebb h ujra elkerem a postakoltseget!

Tehat:

- ragszam- postan megkerdezed hol van

- megneze h jo cimet adtal-e meg

- telefon, hs felveszi am nem kell parazni! Megmondod neki h adja vissza a penzed mert nem varsz tovabb es adsz neki egy semlegest vagy oszinten mondja meg mikor tudja feladni a playboyos cuccot, nem baj ha 1 het csak legyen oszinte!

Es ezek utan foedulj a rendorsegre!

En 710 dolcsit szerezzem vissza rendorseg nelkul nem kell egybol pattogni, meg vszeg rendorok kakilnak bele nagyban a te 7000 forintodba de meg az en 140 000-mert se inditottak volna nemzetkozi eljarast az tutifix.

2011. márc. 20. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!