Átvertek! Most mi legyen?
Átvertek vaterán 8000 Ft-os playboy ágyneművel, már 2 hete nem küldi, csak ígér, a kapcsolatot tartjuk, azt mondja feladta, ajánlva kértem.
Ha nem jött meg, akkor az az eladó hibája, nem? Most tegyek? Van értelme feljelenteni, mit kell tennem?
utánvétel? miért lenne biztonságosabb?
féltégla is kerülhet a csomagba és csak azután tudod meg, miután fizettél ;)
Igen kerd el tole a ragszamot - eddig miert ajanlva kerted ha nem is hasznalod ki az elonyeit?
Am meg mosr nekem is volt kavAr az unnep miatt... Utalom.
A masik a kedvencem, aki ordibal velem telefonon h hol a csomag, nem kapta meg en meg mondom neki a ragszamot... De utana is beprobalkozott h vajon elkuldem-e megegyszer de mondtam neki h nem, itt a szam el van kuldve! Es megertette... Am rakerdeztem utana postan es kezbesitve neven volt a csomag...
A masik meg aki nem megy be erte/ kozben elkoltozott de nem irta at a cimet es visszajon hozzsm a csomag es meg neki all feljebb h ujra elkerem a postakoltseget!
Tehat:
- ragszam- postan megkerdezed hol van
- megneze h jo cimet adtal-e meg
- telefon, hs felveszi am nem kell parazni! Megmondod neki h adja vissza a penzed mert nem varsz tovabb es adsz neki egy semlegest vagy oszinten mondja meg mikor tudja feladni a playboyos cuccot, nem baj ha 1 het csak legyen oszinte!
Es ezek utan foedulj a rendorsegre!
En 710 dolcsit szerezzem vissza rendorseg nelkul nem kell egybol pattogni, meg vszeg rendorok kakilnak bele nagyban a te 7000 forintodba de meg az en 140 000-mert se inditottak volna nemzetkozi eljarast az tutifix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!