Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek! Most mi legyen?

Átvertek! Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Átvertek vaterán 8000 Ft-os playboy ágyneművel, már 2 hete nem küldi, csak ígér, a kapcsolatot tartjuk, azt mondja feladta, ajánlva kértem.

Ha nem jött meg, akkor az az eladó hibája, nem? Most tegyek? Van értelme feljelenteni, mit kell tennem?

2011. márc. 19. 20:04
1 2
 1/14 anonim válasza:
Elsőnek is írj a vaterának, hogy mi történt Ő majd felszólítja az eladót a kötelességeire, ha ez nem segít irány a rendőrség, de ha ajánlotta adta fel annak nyoma van a postán!
2011. márc. 19. 20:14
 2/14 A kérdező kommentje:

A rendőrségen elmesélem, hogy mi történt, megadom az adatait. (mert rózsaszíncsekken küldtem a pénzt, tudom a címét)

Olyankor ők felkeresik, és visszaadja a pénzem, vagy mi lesz? Őt igaz megbírságolják? Mert rohadtul megérdemelné.

Vagy bíróságra kell mennem, hogy visszakapjam, azért ugye nem kell fizetnem, szóval megéri 8000 Ft-ért bajlódnom?

2011. márc. 19. 20:18
 3/14 anonim ***** válasza:

ácsi

2 hete küldtél neki rózsaszín csekken pénzt, akkor azt csak pár napja kapta meg...de amúgy is volt a 4 napos ünnep...

először minden irkálás helyett, kérd el az eladótól a pakkod ragszámát és az ugyfelszolgalat@posta.hu-n kérdezd meg hol jár a pakkod

2011. márc. 19. 20:38
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem, nem!

Már 2 hete írta, hogy megjött a pénz és feladja a csomagot.

2011. márc. 19. 20:38
 5/14 anonim ***** válasza:

én egy levelet küldtem Németországba január 31-én tértivevényesen. több, mint két hét volt, mire visszaért a térti, s azon a két nappal az előtti dátum volt a németországi címen feltüntetve, mint érkezés, ahogy visszakaptam a levelet

simán el tudom képzelni, hogy még nem ért oda a csomagod

2011. márc. 19. 20:43
 6/14 A kérdező kommentje:

Azért az más.

Eddig mikor vásároltam, mindig elküldtem a pénzt, megérkezett, írta, hogy feladta, és onnantól kezdve 3 nappal rá megjött. Két hét viszont ehhez nagyon sok idő. Biztos, hogy átvert, csak mit tegyek? Van-e értelme rendőrségre menni?

2011. márc. 19. 20:46
 7/14 anonim válasza:
én a helyedben várnék még egy kicsit , 1 hetet mondjuk, aztán fordulnék a rendőrséghez... a posta néha nagyon kiszámíthatatlan és nehogy már ő igya meg a levét..
2011. márc. 19. 20:50
 8/14 A kérdező kommentje:

Nincs itt valaki, aki megjárta már ezt az utat? Jó, kivárom akkor azt az egy hetet, de mi lesz a rendőrségen? Mi fog történni? Visszaadja a pénzem? Vagy mi?

Amúgy köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 19. 20:52
 9/14 anonim ***** válasza:
ragszámot elkérted tőle?
2011. márc. 19. 20:52
 10/14 A kérdező kommentje:

Azt nem. Pontosan mi az?

Istenem, mintha szőke lennék, komolyan. Sajnálom, hogy ilyen hülye vagyok...

2011. márc. 19. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!