Átvertek! Most mi legyen?
Átvertek vaterán 8000 Ft-os playboy ágyneművel, már 2 hete nem küldi, csak ígér, a kapcsolatot tartjuk, azt mondja feladta, ajánlva kértem.
Ha nem jött meg, akkor az az eladó hibája, nem? Most tegyek? Van értelme feljelenteni, mit kell tennem?
A rendőrségen elmesélem, hogy mi történt, megadom az adatait. (mert rózsaszíncsekken küldtem a pénzt, tudom a címét)
Olyankor ők felkeresik, és visszaadja a pénzem, vagy mi lesz? Őt igaz megbírságolják? Mert rohadtul megérdemelné.
Vagy bíróságra kell mennem, hogy visszakapjam, azért ugye nem kell fizetnem, szóval megéri 8000 Ft-ért bajlódnom?
ácsi
2 hete küldtél neki rózsaszín csekken pénzt, akkor azt csak pár napja kapta meg...de amúgy is volt a 4 napos ünnep...
először minden irkálás helyett, kérd el az eladótól a pakkod ragszámát és az ugyfelszolgalat@posta.hu-n kérdezd meg hol jár a pakkod
Nem, nem!
Már 2 hete írta, hogy megjött a pénz és feladja a csomagot.
én egy levelet küldtem Németországba január 31-én tértivevényesen. több, mint két hét volt, mire visszaért a térti, s azon a két nappal az előtti dátum volt a németországi címen feltüntetve, mint érkezés, ahogy visszakaptam a levelet
simán el tudom képzelni, hogy még nem ért oda a csomagod
Azért az más.
Eddig mikor vásároltam, mindig elküldtem a pénzt, megérkezett, írta, hogy feladta, és onnantól kezdve 3 nappal rá megjött. Két hét viszont ehhez nagyon sok idő. Biztos, hogy átvert, csak mit tegyek? Van-e értelme rendőrségre menni?
Nincs itt valaki, aki megjárta már ezt az utat? Jó, kivárom akkor azt az egy hetet, de mi lesz a rendőrségen? Mi fog történni? Visszaadja a pénzem? Vagy mi?
Amúgy köszönöm a válaszokat!
Azt nem. Pontosan mi az?
Istenem, mintha szőke lennék, komolyan. Sajnálom, hogy ilyen hülye vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!