Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aki gyakorlott vaterás,...

Aki gyakorlott vaterás, válaszolna pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

ma reg.-tam,de sok minden bonolult nekem,ezért pár kérdést feltennék,remélem segitetek.Hiába olvasom a szabályzatot,rengeteg minden van,és csak belebonyolódok,és sok minden nem egyértelmű.

-hogy tudom átutalni a 100ft-ot a vaterának,hogy eladhassak,és tudjam használni?

-csekken kell befizetni,vagy bankkártyáról utaljam át?

-hova kell utalnom,az oká hogy allegroup.hu kft,de milyen számlaszámra?Irt egy olyat,hogy a vaterán belül van egy külön számlaszámom(ami nem a sajátom,csak az ottani),arra kell küldeni?

-meg olvastam valami olyat,hogy csekkes befizetés 200ft.Az mi?Ha csekken fizetek be valamit,az +200ft?

-Hogy jobb fizetni,csekk/bankkártya/banki átutalás?Melyik éri meg jobban,vagy mindegy?

-olvastam,hogy az eladott dolgaim után fizetnem xösszegeket,ezt hogy kell fizetnem?Ők levonják a számlámról?

-és mivel ma reg.-tam,ugye nincs semmi értékelésem,igy hogy biznak bennem?Hogy fognak előre utalni nekem?Mert csak úgy szeretnék eladni.

-és pár hasznos tanácsot ha mondanátok az eladással/feladással/postázással,mire figyeljek..stb kapcsolatban,megköszönném!

2011. márc. 15. 18:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor végülis mindenféleképpen be kell mennem.
2011. márc. 18. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!