Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aki gyakorlott vaterás,...

Aki gyakorlott vaterás, válaszolna pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

ma reg.-tam,de sok minden bonolult nekem,ezért pár kérdést feltennék,remélem segitetek.Hiába olvasom a szabályzatot,rengeteg minden van,és csak belebonyolódok,és sok minden nem egyértelmű.

-hogy tudom átutalni a 100ft-ot a vaterának,hogy eladhassak,és tudjam használni?

-csekken kell befizetni,vagy bankkártyáról utaljam át?

-hova kell utalnom,az oká hogy allegroup.hu kft,de milyen számlaszámra?Irt egy olyat,hogy a vaterán belül van egy külön számlaszámom(ami nem a sajátom,csak az ottani),arra kell küldeni?

-meg olvastam valami olyat,hogy csekkes befizetés 200ft.Az mi?Ha csekken fizetek be valamit,az +200ft?

-Hogy jobb fizetni,csekk/bankkártya/banki átutalás?Melyik éri meg jobban,vagy mindegy?

-olvastam,hogy az eladott dolgaim után fizetnem xösszegeket,ezt hogy kell fizetnem?Ők levonják a számlámról?

-és mivel ma reg.-tam,ugye nincs semmi értékelésem,igy hogy biznak bennem?Hogy fognak előre utalni nekem?Mert csak úgy szeretnék eladni.

-és pár hasznos tanácsot ha mondanátok az eladással/feladással/postázással,mire figyeljek..stb kapcsolatban,megköszönném!

2011. márc. 15. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

1. Nem kell egyenlőre semmit utalnod. Annyit adsz el amennyit tudsz, majd a végén fizetsz.

2. A beállításokban tudod kiválasztani, hogy a csekken való fizetést kéred (plusz 200ft) vagy a kártyát.

3. Itt nem értem, mit akarsz kérdezni.

4. Nekem a csekk jobb, mert nem mindig használom a kártyámat.

5. Nem vonják le, neked kell a kiválasztott módon fizetned.

6. Ez nem rajtad múlik. Sokaknak fontos az értékelés. Amit megjelölsz az eladásnál, aszerint történik a fizetés. Ezt te állítod be.

Én utálom a vaterát, meg a teszveszt. 800 ft tartozásom volt náluk, a végén ezt továbbadták a behajtóknak, így lett 10.000 ft. Naponta hívogattak, írogattak. Befizettem, már azt hittem végeztünk... Erre 2 hete felhívtak, hogy még 3000 ft-tal tartozom, és ha nem fizetem be, márc 1.-én bíróságra viszik az ügyet. Megtörtént. És még mindig korlátozva van a felhasználóm...

2011. márc. 15. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:

1. AZ utaláshoz a Vatera oldalán minden fel van tüntetve.

2. Utalás-bankszámláról interneten a legegyszerűbb és leggyorsabb.

3. A név mellett ott szerepel a számlaszám is. A Vaterán a te külön számlaszámodon azt fogod majd követni, hogy mennyi befizetni valód van az eladások után.

4.Igen, a csekkes befizetés az +200.-

5.Banki átutalás - gyors és biztonságos.

6.Nem vonják le, mert a Vatera számlád csak azt mutatja, hogy menniy befizetni valód van, azon pénz nincs. Küldenek számlát, abban leírják hogyan tudsz befizetni.

7.Mindenki kezdő elsőre, ettől még fognak neked utalni.

Hasznos tanács: Csak ajánlott küldeményként adj fel mindent, a papírt tarts meg, az alapján tudsz érdeklődni, ha késik a csomag. Legyél kommunikatív, ajánlj fel több lehetőséget a vásárlásnál, ha tudsz.

2011. márc. 15. 19:34
 3/11 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek.Még lenne 1-2kérdésem ha lehet.Ezt a 100ft-ot,ott irja,hogy amig be nem fizetem,vagy el nem utalom,addig nem tudok eladni-felrakni semmit,csak vásárolni tudok,de én eladni szeretnék sokmindent.Azért kérdeztem ezt hogy kell,ezt is netről,a vatera oldaláról tudom utalni nekik?De az még mindig nem tiszta hogy hova utaljam nekik.hova fizessem be azt a 100ft-ot,ami nem lehet se több,se kevesebb.

-ha ajánlottként adom fel amit eladok,azt is fizeti a vevő a postaköltséggel együtt?

-az ügyfélkód mire kell?Mikor kell használnom?

-kb mennyit vesz le a kártyámról-számlámról ha netről utalok pénzt a vaterának?Vagyis"mennyibe kerül"egy átutalás?

2011. márc. 15. 22:04
 4/11 A kérdező kommentje:

lehet ezért nem tudom befizetni a 100ft-ot?

Beléptem a személyes menüpontba-beálitások-számlázott tételek,ezeken belül pedig fizetési mód:postai csekkes befizetés.Akkor ez azt jelenti hogy csak postán tudom feladni,vagyis befizetni azt a 100ft-ot?Mert próbáltam átállitani,de nem lehet.

2011. márc. 15. 22:31
 5/11 anonim válasza:

Ha majd eladsz: a terméklapon tüntesd fel, hogy csak ajánlottan küldöd el a cuccot, ezt természetesen a vevő fizeti.

Nem tudom, hogy miért nem tudod utalni nekik a 100.-Ft-ot, nekem simán ment...

2011. márc. 17. 23:31
 6/11 anonim válasza:
Az ügyfélkód az utaláshoz/befizetéshez kell, az alapján azonosítanak.
2011. márc. 17. 23:33
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2011. márc. 18. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:

A számlázási mód a jutalékfizetésre vonatkozik, ha eladsz valamit. Én is a csekkes befizetést választottam arra. Ők küldenek elvileg csekket.

Regisztrációkor kaptál egy egyedi számlaszámot, azt felírtad? Na, arra a számlaszámra kell utalni a 100Ft-ot. Én ezt netbankon keresztűl utaltam, ami banktól függően akár ingyenes is lehet. Ha ezt postai csekken akarnád utalni, meg kell venned először a csekket, ami 300Ft-ba !!! kerűl, megkérdeztem!

2011. márc. 18. 12:06
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.Igen,felirtam,én is netbankon keresztül utalom majd,csak előbb azt kell elintéznem,mert nincs.De most megkerestem az erstés papiromat,és ott van rajta egy olyan,hogy netbank/telebank azonositó/kód.Most akkor ezekszerint van netbankom,nem is kell csináltatnom?
2011. márc. 18. 12:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Valószínű van, csak nincs aktiválva.
2011. márc. 18. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!