Mennyi volt a legtöbb pénz amit egyszerre találtál és hol?
2000 HUF-ot szórakozóhelyen.
A fater talált egyszer szűk egymilliót. Igaz, hogy ő tette oda, de elfelejtette, és évekkel később akadt rá.
9:09 vagyok
Pár éve egyetemen automatából készültem pénzt kivenni, de voltak előttem. Vártam, elment a srác, megyek oda, látom benne hagyta a pénzt a nyílásban.. Utánavittem, egy köszönöm nélkül kivette a kezemből és egy "jaa, jóvan..." megjegyzéssel sarkonfordult és elment. Nem volt nagy összeg 20-30 ezer lehetett, de azért egy köszönöm vagy egy elismerő pillantás jólesne ilyenkor az embernek.
Tesómmal egyszer láttuk, hogy egy ezren hever a járdán. Épp jött egy bácsi, áá, nem vesszük fel, mégis hogy néz ki, hogy felvesszük a pénzt és elsétálunk vele.. Hát a bácsi felvette és elsétált. Később aztán rájöttünk, hogy az az ezres a tesóm zsebéből esett ki.....
Ezen kívül szerintem nem nagyon volt. Ja de. Pénztárosként dolgoztam, és egyszer a papírkosárban találtam egy ezres étkezési jegyet, gondolom, a kolléganő véletlenül a fedlapokkal együtt kidobta. Nem érdekeltek a kamerák, zsebre raktam.
90eurót egy pénztárcában, de iratok nélkül. Utcán.
Lelkiismeretfurdalásom volt, de megtartottam. Megfeleztem barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!