Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel tudok sok pénzt összegyű...

Apanacsi kérdése:

Mivel tudok sok pénzt összegyűjteni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Gereblyével ! Persze csak akkor, ha hull az égből! Én is így kezdtem!
2011. márc. 10. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó kérdés!
2011. márc. 10. 14:57
 3/5 A kérdező kommentje:
na tessék ezektől a válaszoktól akadtam ki
2011. márc. 10. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Munkával, nekem van egy főállásom, alkuszcégnél vagyok vezető, jutalékos és épp ezért választottam, és van egy mellékkeresetem, leírom emailben, de már elegem van, hogy mindenki megkérdezi mi az aztán elhúznak a f...a, pedig bizonyítani tudom, hogy csak tavaly 4 milkát kerestem, pedig csak egy kártyát kell ajánlani és használni. Nem egy megterhelő munka, de úgy látszik az embereknek minden munka fáj, kevesen akarnak kitörni. Hány éves vagy egyébként? Rengeteg lehetőség van, hogy sokat keress, csak mint írtam az emberek előbb feladják, mint hogy belevágnának.
2011. márc. 11. 01:04
 5/5 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és szegeden élek
2011. márc. 11. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!