Mennyi pénzt kellene erre összegyűjteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tervezek egyik lány ismerősömmel két napos utazást Berlinbe. Tehát két éjszakát lennénk ott. A repülőjegy nem túl drága, az easyjetnél már láttam 26 ezerért is két személynek oda-vissza. Mivel én ajánlottam fel az utazást, én fizetnék mindet, tehát két személyre kell kalkulálni. A biztosítás sem túl drága..A szállásfoglalással sem lenne gond, magyar nyelvű oldalon lehet németországi szállást foglalni. Az lenne a kérdésem hogy úgy kb szerintetek mennyi pénzt kell erre összegyűjteni? (havi 20-30 ezer közötti összeget tudok erre szánni) és a szállásfoglalás tényleg olyan egyszerű, mint amilyennek látszik? Ebben kérnék véleményeket. Köszi!2010. aug. 18. 18:31
1/2 anonim válasza:
A szállásfoglalás tényleg olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Berlinben két-három napra mindennel együtt bőven elég 100ezer forint. Ebből kijön a repülő, szállás, éttermi kaja, belépők, helyi közlekedés.
2/2 anonim válasza:
mi az hogy te fizetsz mindent, mert te ajánlottad fel? azért vmivel ő is beszállhatna. vagy ez ajándék lenne? vigyél engem inkább, fizetsz vmennyit, de én be is tudok szállni, amibe kell:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!