Vettem egy nacit a westendben ami nagy lett! Kissebbre szeretném cserélni. Meddig tehetem meg? Hány nap? És általában meg szokták engedni? (természetesen blokk ellenében)
Én ruhás boltban dolgozom és nálunk 3 nap! Én úgy tudom,hogy máshol is 3 nap a cseregarancia,de ez függ az eladó rugalmasságától is! A blokkot azért mindenképpen vidd magaddal!
Egy kérdés: miért nem próbáltad fel ott? Én nem vennék olyan dolgot amit nem próbálok fel. Többek között az ilyen esetek elkerülése végett!
Hűha az nem jó! NAgyon nem jó!!! én egyébként cserélek kivételes esetekben 1 hét után is, de mindig elmondom,hogy a címkét mindenképpen hagyják rajta,mert ezt utólag nem tudjuk pótolni!
Nálam ez az egyetlen kizáró ok ha nincs rajta a címke! (na meg persze ha megrongálódott a ruha) Próbáld meg mindenképpen megkeresni a címkét,mert nagy valószínűséggel így nem fognak veled foglalkozni (sőőőőt). (bár mégegyszer elmondom sokban függ az eladó és főnökség rugalmasságától)
Akkor jó:)
Én mondtam hogy az eladótól illetve főnökségtől függ!
Én mondjuk (nem azért mert "szemét" vagyok) de eddig 1 esetben cseréltem ki így címke nélkül) de nem szívesen!!(nem tudok mit csinálni vele címke nélkül) Legközelebb azért a biztonság kedvéért hagyd rajta a címkét,vagy legalább őrizd meg. Ez Csak jótanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!