Miért mondják, hogy az üzletemberek gazdagok?
Mert a napi 8-10 órát dolgozó átlagember azt hiszi, hogy egy vállalkozó, azaz üzletember csak lop és csal, és hogy nem csinál semmit, csak dumálgat és telefonálgat. Hányszor hallottam, hogy "Könnyű neked, mert Te vállalkozó vagy!" Fel tudott menni ettől az agyvizem, mert én nem 8-12 órát dolgoztam, hanem 24-et, mert még éjjel is járt az agyam, hogy kivel hogyan tárgyaljak, hogy eredményes és sikeres legyen a vállalkozásom.
Egyszer a 80 éves nagymamámmal mentünk a zöldségpiacra és leparkoltam a 7 éves gyönyörű állapotú ezüst színű Mercimmel, ami után havi 70-et nyögtem a banknak évekig. Beszólt nekem egy kerékpáros, hogy "Köcsög újgazdag." Nő létemre leszedtem a bicikliről és elmeséltem gyorsan mennyit gürizek és nem azért, hogy leköcsögözzön egy szerencsétlen alkoholista. Felajánlottam, hogy adok neki munkát egész magas fizetésért, de az alkoholizálást nem tűröm. Szerinted akart jönni dolgozni?!:)
Pontosan, ezt hívják féltékenységnek.
Anyukámék sokáig alkalmazottak voltak. nagyon jó volt mert fix havi bérük volt 6 napot dolgoztak napi 8-9 órát.
Aztán kitalálták hogy boltot nyitnak. már 10 éve van egy egészen jól menö boltjuk. reggel 7-este 8-ig ott vannak minden nap vasárnap is, vagy árut szereznek be. kb havonta egyszer szinte éjszaka is dolgoznak. àllandó fejfájás, hogy eltudják-e adni az árut stb... szóval most hatalmas felelöség és dupla munka. Szabadság max egyszer egy évben zárhatnak be két hétre.
Gazdagok nem lettek, egész jól megélnek 2-en belöle még is sokan irigylik érte öket.
Én is ezekre gondoltam^^
Pl. nem 8órát hanem 18órát dolgozik és abból a "sok" pénzből meg fizeti a hiteleit amiből a vállalkozást csinálta.
Mert tényleg gazdagok.
Gondoljatok csak bele, hogy mennyi profit jöhet be nekik az eladott termékekért, meg az állam is támogatja öket.
Előző! Te nagyon el vagy tévedve.
A legtöbb üzletembert terheli a hitel!
És ki támogatja őket? -.-
ha magyarul írsz, ne a németekről (...) beszélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!