Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan valasszak egy jo dj nevet?

Hogyan valasszak egy jo dj nevet?

Figyelt kérdés

kibereltem egy honapja egy havertol 2 lejatszot meg 1 mixert megtanultam rajta mixelni, szilveszterkor mixeltem es bejott az embereknek.. reggel 6-7 ig tancoltak utanna mar nemvolt ki tancoljon-mindenki halalan volt:))-. Na lenyeg hogy lenne egy ismerosom aki tudna vinni eleg sok helyre mixelni az orszagban, csak kene egy nev..

egy olyan nev kene ami modern technikara utal vagy valami hasonlo.

Comercial-t es Electro-t jatszok le..

2011. febr. 9. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem törd a fejed,hogy ha valaki rád néz mixelés közben mi jut eszébe... vagy valami ilyesmi. Én nem szeretnék névtippeket adni,nem vagyok az anyád,hogy nevet adjak neked,légy kreatív :)
2011. febr. 9. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Én úgy választanék nevet, hogy nem raknám elé a DJt. Ha megnézed a külföldi nagyok is így csinálják. Nem véletlenül..annyira elcsépelt lett ez a DJ előtag, hogy szinte már lealacsonyító. Tudod Nowaday everybody wants to be a DJ..

Amúgy irigyellek, hogy nemrég kezdted a szakmát de már csomó helyen játszhatsz. Hány éves vagy ha nem titok??

2011. febr. 9. 16:49
 3/9 A kérdező kommentje:
17 leszek
2011. febr. 9. 16:50
 4/9 A kérdező kommentje:
van 1 ismerosom aki mar 5-6 eve uzi van manadzsere meg minden nemkis csavo..altalaba deadmau5-al meg atbvel dumalgat..
2011. febr. 9. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Hat akkor neked bejött az élet.. A végén kiderül, hogy a Tiesto az ismid...:D
2011. febr. 9. 17:02
 6/9 A kérdező kommentje:
hat meg nem.. eddig csak szivleszterkor mixeltem.. kovetkezot varom.. elmeletileg kb 1 honap mulva..
2011. febr. 9. 17:12
 7/9 anonim válasza:

nyílván elhiszem hogy a haverod a deadmau5-el beszélget :D

haggyuk má

2012. ápr. 13. 23:19
 8/9 anonim válasza:
46%
DJ Anyád
2012. máj. 7. 12:54
 9/9 anonim válasza:

Nos én is egy zeneőrült vagyok

szoktam mixelgetni ami álltalában bejön az embereknek

én DJ Pecek névvel vagyok mixer

és igen,az ilyen név választásában légy kreatív

DJ Brumm vagy valami

am sok sikert a zene mixelésben

a végén Martin Garrix ismerőse leszel

2014. febr. 4. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!