Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aki sokat vásárol vaterán,...

Aki sokat vásárol vaterán, segítene?

Figyelt kérdés

Vaterán szeretnék vásárolni egy basszus kombót,de még soha nem vásároltam ezen az oldalon.

Standard postai csomagként előre utalás után 2600 Ft/db

180000 Ftba kerül.

Hogyan kellene megvásárolni,és kifizetni,valamint mennyibe kerülne? Egy ismerősöm mondta hogy +600 Ft kell valamire,de ezt nem nagyon értettem. Valaki segítene?

2011. jan. 30. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A 600 Ft-ot én sem értem.

Leütöd, megkapod az eladó elérhetőségét. Át kell utalnod neki a vételárat plusz a szállítást.

a +600 esetleg az utánvét lehet.

2011. jan. 30. 23:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

És csak akkor ütöd le, ha az eladónak vannak értékelései és azok pozitívak, de lehetőleg egyébként is lehet személyesen átvenni.

Ha rohangálhatsz a 180ezred után nem fog vigasztalni, hogy mást még nem vertek át és az olyan ritka.

2011. jan. 30. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaa, 18 ezernek olvastam...

180 ezres tételnél nehogy postázást kérj!!! Azt mindenképp személyesen vedd át, és ott add a kezébe a pénzt. Inkább bukj 1-2 ezret az utazáson, mint 180at mert esetleg átvertek.

2011. jan. 31. 00:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

KIZÁRÓLAG SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL!!!

Ha nem tetszik vagy nem stimmel, nem kell átvenned sem, hozzáértő embert vinnék magammal ilyen értékű terméknél.

Engem most vertek át, sz.ros 3000 Ft-os tétellel, letiltották az illetőt, ennyiért a rendőrségre sincs értelme elmenni, úgyhogy buktam.

2011. jan. 31. 00:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én évek óta vásárolok a Vaterán, legtöbb esetben simán lezajlottak a tranzakciók, de néhányszor bizony megszívtam...

180 ezer forintos cuccot SZEMÉLYESEN vásárolj (főleg, ha használt!), mert előfordulhat, hogy amit az Eladó "hibátlannak" hirdet, az bizony hibás, és kopott és lehet, hogy nem is működik!!!

(Utólag arra fogná, hogy nálad lett működésképtelen, ő hibátlanul postázta.)

Olyan is előfordulhat, hogy átutalod a pénzt, aztán az Eladó eltűnik a "szürke ködben", hiába mész rendőrségre, Jóistenhez, bottal ütheted a nyomát...

(Hiába van meg a bankszámla tulajdonosa, ha az külföldre távozott.)

1.) Ilyen nagy összeget NE UTALJ ÁT ELŐRE!!!

2.) SZEMÉLYESEN nézd meg, próbáld ki a cuccot és csak ott kézbe fizess (még így is előfordulhat, hogy 3 nap múlva elromlik a cucc és nem fogja az Eladó visszavenni)!!!

Használtan, Vaterán műszaki cuccot csak akkor vegyél, ha belenyugodtál, hogy meghibásodás esetén nincs sem jótállás, sem visszavétel, sem csere...

2011. jan. 31. 07:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora értékről lehetne adásvételit is írni, nem?
2011. jan. 31. 10:19
 7/10 anonim válasza:

csak szemelyesen!!!

De ekkora erteket nem is vennek vateran,ha nagyon jó arban van akar lopott is lehet....semmi garancia rá...

2011. jan. 31. 13:44
 8/10 anonim válasza:
elözö vagyok.tegyél fel linket az aukcióról...hagy nezzuk meg....
2011. jan. 31. 13:45
 9/10 anonim válasza:

Az előző hozzászólóhoz hasonlóan nekem is az jutott eszembe, hogy tedd fel a linket ide, hogy akik járatosabbak az online aukciózásban, megnézhessék. A terméket és az eladót is...

Vaterás eladó-vevő vagyok, több mint 1200 ponttal. :)

Egyébként pedig valóban nagyon vigyázni kell a drága holmikkal. Én is kizárólag személyesen venném át. Ha sokkal olcsóbb, mint általában egy ilyen áru, akkor az a néhány ezer forintos utazási költség feltételezhetően belefér.

2011. jan. 31. 14:23
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat,bocsássatok meg csak siettem. 18.000 Ft akart lenni.

[link]

azt mondta hogy felteszi újra

2011. jan. 31. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!