Mennyire lehet megbízni ezekben a munkákban?
Figyelt kérdés
Illetve:kérnek-e itt pénzt attól a személytől aki dolgozni szeretne benne?Kell-e pénzt rakni bele,ha dolgozni akarok benne?
2011. jan. 29. 09:03
1/3 anonim válasza:
többségében kamu fos az egész.
főleg ahol nem árulja el a céget aki ezt feltette, sőt egy internetes munkát kínáló ember freemailos címről. ugyan...
tele van az ilyen szeméttel a net.
2/3 anonim válasza:
Szia! Ez is egy tipikus otthon végezhető csodaállás. Ingyenes tájékoztatást ígér, amit meg is kapsz, de hasznos(nak tűnő) információt csak pénzért kapsz. Amelyik munkáért pedig fizetni kell, az már eleve rosszul kezdődik és átverés! Nem beszélve arról, hogy a hirdetésben nincs ott a cégnek a neve. Ez sem véletlen. Ha gondolod, egy e-mailt megér érdeklődni, de fizetni szerintem egy fillért se fizess érte.
3/3 anonim válasza:
Ugyanezt akartam én is javasolni. Kérd a tájékoztatót, de ha pénzt kér tőled előre, akkor mondd, hogy nem szeretnél előre fizetni, de természetesen a fizetésedből levonhatja. Ha kamu, akkor erre nagyon fog kussolni :D Ha normális, akkor meg belemegy, pl. így működik a dolog a diákszövetkezeteknél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!