Mennyire lehet megbízni a bedolgozós munkákban?
Figyelt kérdés
Mondjuk,hogy be kell fizetni x összeget...Mennyire átverés az egész?Van olyan akinek bejött és pénze lett belőle?2009. dec. 15. 12:25
1/7 anonim válasza:
A hirdetőnek max. A legtöbb arról szól, hogy mondjuk 2000 Ft-ért kapsz egy levelet, hogy csináld te is ezt, hirdesd meg és pénzért elmondod másoknak, hogy ők is kérjenek pénzt másoktól. Ne tévesszen meg a "válaszborítékért tájékoztatom" sem! Rövid idő alatt érkezik a címedre a saját kezed által megcímzett válaszboríték, teli van, jó vastag, DE UTÁNVÉTELES, tehát fizetned kell érte x ezer Ft-ot, ha át akarod venni. Én eddig erről a kettőről hallottam, ami fizetős volt.
3/7 anonim válasza:
ha már fizetni kell akár egy forintot is, akkor 100%-ig biztosan átverés.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. dec. 15. 15:19
5/7 hayabusa válasza:
Elvileg tilos bárminemű pénzt kérni az elvégzendő munkáért cserébe, így szerintem tuti átverés, bármennyire szépen hangzik.Én sok ilyen embert ismerek akik ráfáztak!!!
6/7 A kérdező kommentje:
Elvileg úgy van,hogy küldjek neki x összeget,meg felbélyegzett borítékot és akkor ő megküldi nekem a lehetőségeket!Meg az első csomagot fizessem ki a többit meg a teljesítményből vonják le később!(Borítékolási munka lenne)
2009. dec. 17. 10:02
7/7 hayabusa válasza:
Ne küldj neki pénzt, mert aztán küldi a levelet hogy milyen munka közül választhatsz, de majd azért a csomagért is fizetni kell.És ha megcsinálod a munkát, találnak majd rajta kifogást, pl., nem voltál elég gyors, nem csináltál meg eleget, nem elég minőségi, és nem fognak fizetni, aztán jön a következő emberke, aki szintén elküldi a válaszlevelet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!