Postásnak mennyi "bóravalót" adtok?
Kedves 02:40!
Tudod a bolti eladó nem nyitja rá az édesanyámra az ajtót, hogy megkérdezze hogy van; nem viszi be a kukát miután elmentek a szemetesek és nem megy el a gyógyszertárba a sürgős gyógyszerért, nem adja fel az összegyűjtött csekkeket.
És az sem volna dolga, hogy többször kihozza az ajánlottat, utalványt csak hogy ne keljen este a postán sorba állnom.
Nem tudom, hogy más postása hogyan dolgozik, de én ezt értékelni szeretném, márt csak azért is, hogy ne "csak" a dolgát végezze ezután se!
Ilyen postás vidéki faluban vagy kisvárosban létezik max. Ilyen esetben és is adnék neki borravalót. Még ha beteg emberről is van szó, a postásnak nem az a munkája, hogy szemetest húzzon ki meg be. Szép gesztus díjazni kell, nekem kihozza a levelet, amiért a fizetését kapja, az utcánkban van vagy 100 családi ház, a szomszédosban ugyanennyi és így tovább. Ha minden háznál 3x járna ki az ajánlottal, és kukákat cipelne ki meg be, akkor szerinted mikor végezne?
Én pl. a kukásoknak fizetek, hogy húzzák be a kukát, sőt kulcsuk is van a kapuhoz.
Sziasztok!
Vidéken?
Hát nem tudom mennyire vidék Gödön a Békeút környéke.
Én megbecsülném, csak nem tudom hogyan?
Jó volna ha maradna és nem változna olyanná aki csak a munkáját végzi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!