Nyertetek már valamilyen nyereményjátékon? Ha igen, mit?
tavaly nyáron egy francia síutat.pontosabban, a szállást,és a pályabérletet. Viszont sajna nem tudtunk elmenni:(Azóta nem nyertünk:P Najó,kaparóson.
Viszont nekem is van 2 ismerősöm,akik " mindent"nyernek....utazás,sütő,autó,stbstb..
decemberben nyertem Boci csokiládát (tömve boci csokival)
Anyum küldött be papirokat a nevemben!:)
Aha, csomószor!
Kaparós sorsjegyen is nyertem párszor, meg lottón volt egyszer kettese anyunak, amihez én töltöttem ki a szelvényt :) a legjobb az egy rádiós sms-játék volt, nyertem két mozijegyet. Meg öcsémék óvodás buliján kinéztem a tombolán magamnak egy pohárkészletet, és tombolán meg is nyertem XD több nem jut eszembe hirtelen, ezek a legemlékezetesebbek!
Ja igen, csokipapír meg a pénz a csipszeszacsiban.. az is gyakori volt amikor kicsi voltam :D most sem vagyok nagy, csak 17.
(előző)
A legnagyobb, amit nyertem egy Milka hátizsák. :D
Ezenkívül még nyertem 1x egy nyereményes oldalon 1 pendrive-ot, meg kisebb pénzösszegeket kaparóson, meg ugye tombolán.
Unokatesóm meg nyert 1x egy dvd-lejátszót :)
Nekem a csúcs a robogó volt.
Mikor sokat játszottam....
Kenyérsütő, millió póló, mozijegyek, néhány belépő ide-oda, Milka Hát Izsák csokival, és sok sok tapasztalatot is nyertem. Mostanság keveset játszom. És a nagy nyeremények is ritkultak sajnos. Lakást jó lenne nyerni, de olyan játék manapság nem nagyon van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!