Nyertetek már valamilyen nyereményjátékon? Ha igen, mit?
Én egyszer nyertem egy csokival egy másik csokit.
Egy barátom zsinórban 6szor nyert :D
én ilyen kaparós sorsjegyen szoktam néha nyerni,de csak a jegy árát,max annak a dupláját. Többet még sosem nyertem.
De múltkor 4 sorsjegyet kaptam egy vásárlásért és mind a 4en nyertem - kávét meg elemet :)
De amúgy szomszédomék tavaly nyertek egy vadiúj Volvo-t. Na nekem ilyen szerencsém nincs :)
Sok kisebb dolgot (bögre, csoki, terítő, napernyő, táska, toll), illetve egyszer 1 millió forintot és egy kocsit.
Annak nagyon örültünk!:)
De ha sok mindent beküldesz, akkor előbb utóbb nyersz ilyen kisebb dolgokat (amiket az imént felsoroltam), de nagyobb nyereményhez nagyon nagy mázli kell.
Párom egyik ismerőse rendszeresen nyer. Nem tudom hogy csinálja. Több autót nyert már, utazásokat, tv-t és mindenféle cuccokat. Kb. mindenhol ahová jelentkezik vagy beküld valamit nyer is. Múltkor Bódi Sylvi-vel nyert vmi sétarepülőzést meg vacsorát asszem. :D
Mi eddig egy Pickwick-es teáskannát, Milka bögréket, Cerbona ajándékcsomagot meg ilyesmi apróságokat nyertünk. Meg 2-3 hetente 2es szokott lenni a lottón. Kb. ennyi :)
Egy időben rendszeresen nyertem a Fáraó kincse kaparóson. Tombolasorsoláson szoktam még nyerni. Legutóbb egy wellnesshétvégét nyertünk. Ja, meg gyerekkoromban nyertem rendszeresen a csokipapírokkal, ceruza és filctollkészletet, hűtőmágnest, kifestőt. Az a nyerő széria is elmúlt sajnos.
De ezen már én is gondolkoztam! Túl sok a nyereményjáték és túl kevés a nyertes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!