Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyertetek már valamilyen...

Nyertetek már valamilyen nyereményjátékon? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, hogy azt a sok autót, luxus utakat mind kisorsolják vagy kamu? Lépten nyomon nyereményekkel csalogatnak mindenhol, kíváncsi lennék a valóságra.
2011. jan. 7. 17:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megrögzött keresztrejtvényfejtő vagyok, minden marhaságot megfejtek és beküldök, ez már függőség.

A legnagyobb egy grillezős mikrohullámú sütő volt, de már nagyon régen, akkoriban ez még nagy luxusnak számított, nem is akartam elhinni, amikor megjött a levél, a szüleimet kértem meg, hogy rendezzék el a dolgot. Aztán hívtak a boltból, hogy jöjjek, mert nem kamu, de csak személyesen vehetem át :=)

Aztán sokszor, sokféle kisebb ajándékcsomagot, vásárlási utalványt, 2 fős vacsorát egy budapesti 5csillagos szállodába, 2 fős, egy alkalmas korlátlan sütifogyasztást egy neves cukrászdába, vitaminokat, kozmetikai kezeléseket, élményfürdőbelépőt, dvd-csomagot, mozijegyet, állatkerti belépőt, stb., szóval elég sok mindent.

De egy közeli ismerősünk 2 éve pl. egy robogót nyert :=)

2011. jan. 7. 17:40
 12/35 anonim ***** válasza:
84%
Egy haverom van aki mindig nyer ha játékgépezik. De tényleg mindig. Néha kissebb összegeket veszít, de mindig sokat nyer :D
2011. jan. 7. 17:41
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdőívet töltöttem ki a Baumax oldalán, és nyertem egy 3000 Ft-os vásárlási utalványt, én lettem a szerencsés 50 egyike! Most karácsonykor!

Előtte semmit....ja de, kb. 20 évvel ezelőtt volt egy Tapsi nevezetű gy.újság, mindig beküldtem a pályázatokat, mert szerintem senki nem vette azt az újságot, csak én :), és nyertem fa kirakót (2 különbözőt, most a lányom játszik vele, nagyon szereti), ill. baba kertibútor szettet, azt nem tudom, hova lett, pedig most jól jönne :(

2011. jan. 7. 17:41
 14/35 A kérdező kommentje:
Akkor csak nekem nincs szerencsém?
2011. jan. 7. 17:47
 15/35 anonim válasza:
85%

Franciaországba, Párizsba nyert egyik ismerösöm egy hosszú hétvégét, full luxusban, repülővel...semmit nem kellett fizetniük csak amit vettek ilyen szuvenírt! Én azóta hiszek az ilyenekbe...

Egyébként én is nyertem kaparós sorsjegyeken kisebb-nagyobb összegeket, meg egy közösségi oldalon is több alkalommal!

Szóval szerintem vannak olyanok amik lehet kamuk de vannak olyanok amiket valóban kisorsolnak!

2011. jan. 7. 17:47
 16/35 anonim ***** válasza:
76%
Egy korlátlan sütifogyasztás nekem is nagyon bejönne:).
2011. jan. 7. 17:48
 17/35 anonim ***** válasza:
76%

91-ben anyukám nyert az ötös lottón egy 4-est:D Ha 16 heyett 61-et írt volna, akkor ötöse lett volna:)

És persze egy csomószor 3, 2-est...

2011. jan. 7. 18:06
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy volt ismerősöm apukája nyert rendszeresen, de ő ilyen fejtsd meg és nyerj típusú játékokkal. Tulajdonképpen bejárta a világot és nagyjából minden kütyü megvolt neki és semmiért sem ő fizetett.

Én személyesen egyszer nyertem amikor még cigiztem. Az egyik márkánál kellett összegyűjteni és visszaküldeni valamit és azzal nyertem egy 10000 ft-s ofotért vásárlási utalványt. Én is meglepődtem, amikor kinyitottam a postaládát a borítékkal. Pláne, hogy már meg is feledkeztem a játékról. Ez volt amúgy a legnagyobb értékű nyeremény még jó 10 éve történt és akkor ez a 10-es egész jó kis pénz volt. Kijött belőle simán egy jobb szemüveg.

Az unokanővérem szokott minden sz.rt visszaküldeni és néha néha nyer ezt-azt. Nem nagyon nagy dologat, de azért viszonylag rendszeresen.

Ja és a lottón volt egyszer egész szép nyereményem, de abba bele is fektettem rendesen. De a befektetett pénz megduplázódott... igaz utána mind el is ment az újabb körön. :D

2011. jan. 7. 18:16
 19/35 Tinker Bell ***** válasza:
100%
Ja, meg persze a chipses nyereményjáték, amikor pénz volt a zacskóban! Abban is rendszeresen nyertem...
2011. jan. 7. 18:18
 20/35 anonim válasza:
76%
Nekem egyszer tizenkettesem volt a totón, meg párszor kettesem a lottón, ennél több sose. Néhanapján veszek sorsjegyet, azzal is nyertem már párszor. Nyerőgépekbe meg soha nem dobok pénzt.
2011. jan. 7. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!