Nyertetek már valamilyen nyereményjátékon? Ha igen, mit?
Igen, megrögzött keresztrejtvényfejtő vagyok, minden marhaságot megfejtek és beküldök, ez már függőség.
A legnagyobb egy grillezős mikrohullámú sütő volt, de már nagyon régen, akkoriban ez még nagy luxusnak számított, nem is akartam elhinni, amikor megjött a levél, a szüleimet kértem meg, hogy rendezzék el a dolgot. Aztán hívtak a boltból, hogy jöjjek, mert nem kamu, de csak személyesen vehetem át :=)
Aztán sokszor, sokféle kisebb ajándékcsomagot, vásárlási utalványt, 2 fős vacsorát egy budapesti 5csillagos szállodába, 2 fős, egy alkalmas korlátlan sütifogyasztást egy neves cukrászdába, vitaminokat, kozmetikai kezeléseket, élményfürdőbelépőt, dvd-csomagot, mozijegyet, állatkerti belépőt, stb., szóval elég sok mindent.
De egy közeli ismerősünk 2 éve pl. egy robogót nyert :=)
Kérdőívet töltöttem ki a Baumax oldalán, és nyertem egy 3000 Ft-os vásárlási utalványt, én lettem a szerencsés 50 egyike! Most karácsonykor!
Előtte semmit....ja de, kb. 20 évvel ezelőtt volt egy Tapsi nevezetű gy.újság, mindig beküldtem a pályázatokat, mert szerintem senki nem vette azt az újságot, csak én :), és nyertem fa kirakót (2 különbözőt, most a lányom játszik vele, nagyon szereti), ill. baba kertibútor szettet, azt nem tudom, hova lett, pedig most jól jönne :(
Franciaországba, Párizsba nyert egyik ismerösöm egy hosszú hétvégét, full luxusban, repülővel...semmit nem kellett fizetniük csak amit vettek ilyen szuvenírt! Én azóta hiszek az ilyenekbe...
Egyébként én is nyertem kaparós sorsjegyeken kisebb-nagyobb összegeket, meg egy közösségi oldalon is több alkalommal!
Szóval szerintem vannak olyanok amik lehet kamuk de vannak olyanok amiket valóban kisorsolnak!
91-ben anyukám nyert az ötös lottón egy 4-est:D Ha 16 heyett 61-et írt volna, akkor ötöse lett volna:)
És persze egy csomószor 3, 2-est...
Egy volt ismerősöm apukája nyert rendszeresen, de ő ilyen fejtsd meg és nyerj típusú játékokkal. Tulajdonképpen bejárta a világot és nagyjából minden kütyü megvolt neki és semmiért sem ő fizetett.
Én személyesen egyszer nyertem amikor még cigiztem. Az egyik márkánál kellett összegyűjteni és visszaküldeni valamit és azzal nyertem egy 10000 ft-s ofotért vásárlási utalványt. Én is meglepődtem, amikor kinyitottam a postaládát a borítékkal. Pláne, hogy már meg is feledkeztem a játékról. Ez volt amúgy a legnagyobb értékű nyeremény még jó 10 éve történt és akkor ez a 10-es egész jó kis pénz volt. Kijött belőle simán egy jobb szemüveg.
Az unokanővérem szokott minden sz.rt visszaküldeni és néha néha nyer ezt-azt. Nem nagyon nagy dologat, de azért viszonylag rendszeresen.
Ja és a lottón volt egyszer egész szép nyereményem, de abba bele is fektettem rendesen. De a befektetett pénz megduplázódott... igaz utána mind el is ment az újabb körön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!