Mit tud ellenem tenni?
nem kellett volna átvenned
mi az hogy lóg a gyereken? nézte volna meg a méretet amit gondolom leírtál. Ő baja, bár ha már átvetted akkor nem tudsz mást csinálni mert ezzel elismerted
Küldd el neki még egyszer! :D
Mekkora összegről van szó?
Internetes vásárlás esetén a vásárlót nyolc napon belül megilleti az elállás joga. Pontosan azért, mert nem tudta előre felpróbálni a gyerekre a pulcsit.
Ha nyolc napon belül volt, akkor köteles vagy visszafizetni neki a vételárat, de csak a vételárat. A szállítási költséget ő állja. Ha azon túl, akkor csak a jófejségeden múlik, hogy visszaveszed-e.
A pénzt biztos ne küld vissza, minek?!
Nem vállaltál rá szerződéses pénz visszafizetési garanciát...
Ha ilyen apróságokon fenn akadsz akkor nem fogod sokáig húzni a nagyvilágban. :D
Nálam az van, hogy eladás után reklamáció nincs! Eddig nem is volt sok mivel tényleg azt adom amit mutatok, és persze 5x megkérdezem a vevőt is, hogy 100% hogy stim minden, tökéletes, jó-e?
Ha minden okés akkor küldöm vagy viszem a cuccot és megvan az üzlet.
Akinek nincs üzleti érzéke ne nagyon vaterázzon és adogasson el bármit mert hamar átb*sszák.
Velem 3 nappal ezelőtt olyan volt, hogy megbeszéltem egy telefont, hogy veszek. Odamegyek és sehol semmi... a telefonom pedig nem mentette el a számát (egyrészt ezért is akartam újat). Vártam rá két órát és mikor hazaértem akkor irt vagy 5 üzenetet, hát hogy ott lakik nem messze csörgessem meg stb... de persze indulásnál leírtam neki, hogy indulok, telón elérsz. Nem volt képes felfogni.
Ezek után megmondtam neki, hogy márpedig ezek után eladja a telefont nekem, mert átbaszott és lejön az árából a benzin pénz is... Addig nem szálltam le róla míg oda nem adta.
Nem szabad hagyni magad mert megjárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!