Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez mennyire arcátlan? Perelnél...

Ez mennyire arcátlan? Perelnél, vagy hagynád? Többi lent.

Figyelt kérdés
2 napja a tescoban májusban lejárt romlott műzlit vettünk, mikor visszavittük, a vevőszolgálatnál kértem az osztályvezetőt, adjon erre magyarázatot, köszönés nélkül jött oda, megkérdezte a kolleganőt mia baj, mire elmondtuk, még 9 dobozzal leszedtünk, ezekkel ő elvonult azt se mondta elnézést.Pipa lettem, kértem az igazgatót, aki telefonon üzente, hogy hajlandó engem kiengesztelni 500! ft vásárlási utalvánnyal!Akkor kikeltem, és mondtam, hogy na neem, beperelem őket, majd meglátom mennyivel ússzák meg, mit képzelnek, stb, akkor odajött személyesen, megkérdezte mennyire gondoltam, modtam neki, hogy 3 gyerekem van, közte egy 16 hónapos, ha megeszik, ételmérgezést kapnak, orvos, kórház gyógyszer, stb, nemtudom, most most mondjak erre mérges voltam, nemtudtam gondolkodni a barátnőm rávágta, hogy ötezer. Azt mondták majd telefonon értesítenek, hogy megadják-e. Azt hiszem, nagyon megüthetnék a bokájukat, és megérdemelnék, hogy feljelentsem őket, már a bunkóság miatt is, meg hogy ilyen előfordulhat. Szerintetek?
2010. dec. 10. 21:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

Lejárt és romlott két különböző dolog. A müzli nem romlik olyan könnyen.

Hazavitted annélkül hogy megnézted volna a dátumot, utána visszahozod, miért kellene elhinniük, hogy nem fél éve vetted?

Beperled? Ugyan mire föl? Ha sok időd energiád és pénzed van megteheted. Evégre szabad országban élünk. De azon kívül hogy rajtad röhög majd az egész bíróság és a fél ügyvédi kamara, meglehetősen drága hobby a pereskedés.

Szóval rohadt nagy "bűncselekményt" követtek el, de 5000 Ft, ellenében el lenne felejtve? Ezt mondjuk az én gyomrom venné be nehezen. Ha rendőr lennél, gondolom csak zsebre bírságolnál.

Isten ments hogy a Tescót védjem, de jobbérzésű kereskedő az ilyen vevőknek szokta javasolni, hogy máskor inkább tessék valahol máshol vásárolni.

2010. dec. 10. 22:25
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem kamu az egész! Nekem eddig bármilyen problémám volt Tesco-ban vásárolt termékkel, szó nélkül cserélték vagy visszavették.
2010. dec. 10. 23:14
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát szinte mindenki félreértett. Először is, május nem egy két hete volt.., másodszor, nem én kértem pénzt, én nem tudtam mit mondani,eszembe sem jutott volna a barátnőm vágta rá, mint írtam, nem arra ment ki a dolog, hanem csak nem akartam annyiban hagyni.Engem a bánásmód lepett meg és dühített fel. Aki azt írta nem nézem meg, Te komolyan minden terméket egyesével megnézel? Vásárolni megyek, nem meózni..., végül pedig 800 ft volt, nem 300, de ez már mindegy, nem érdekes, köszönöm azok válaszát akik normálisan álltak hozzá, és rávilágítottak, hogy hagyjam a fenébe, legközelebb nézzek jobban körül, ez egy ilyen világ, mindent lehet a nagyoknak, csak a kicsiknek nem.Az utolsónak üzenem, hogy van jobb dolgom is, nem unatkozó 12 éves vagyok, hogy kamu sztorikat találjak ki, majd ha lesz három gyereked, egy 70 éves apád akiről szintén te gondoskodsz, és karácsony idején mikor még jobban számít minden fillér, megnézem majd akkor hogy érzed magad, ha így pórul jársz, és még lekezelőek és bunkók is veled, köszönni se köszönnek, egyébként gondolom ezek szerint nem az érdi tescoról beszélsz,szerencsés vagy akkor, itt ritka mogorvák.Mégegyszer hangsúlyozom, nem a pénzre mentem, eszembe se jut, ha normálisak,de még így se kértem, a barátnőm mondta nekik.De aki figyelt mikor a kérdést olvasta az láthatja.
2010. dec. 11. 10:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Ja és romlott is volt, nagyon büdös volt.
2010. dec. 11. 10:55
 15/20 A kérdező kommentje:
A 21.34-es és a22.25-ös válaszolónak üzenném, hogy olvassák már el mégegyszer figyelmesen a kérdést! Egyáltalán nem jól értelmeztétek, anyám, nem ebből élek, hogy lehúzom a nagybevásárlókat, becsületes vagyok, nem hazudós stb, ezért is háborít fel az ilyesmi, ti meg egyből kiforgatjátok az ember szavát. köszi tök jól esik, az embernek van valami baja, kiírja, és még hasonló emberekkel találkozik itt is, mint a témában, mert félre értitek, olyan könnyű ám monitor elött ülve arc név nélkül ilyennek lenni, most ettől jobb nektek? őszintén?
2010. dec. 11. 11:02
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ez mennyire arcátlan?Perelnél,vagy hagynád?Szerintetek?"

Sehova nem írtad oda,hogy csak és kizárólag egyetérteni lehet veled.Az itt olvasgató emberek véleményét kérdezted és megszívtad,mert nem neked adtak igazat.Van ilyen.

"olyan könnyű ám monitor elött ülve arc név nélkül ilyennek lenni"

Ha dícsértek volna,hogy jól van,add meg nekik.Akkor vigyorgó fejjel ülnél otthon,hogy igazad van mások szerint is és egy percig sem érdekelne,hogy Kovácsné adott neked igazat Kistarcsáról vagy Kis Pistike Miskolcról.Ha pedig ellenkeznek veled,akkor máris azzal vádolod az embereket,hogy arctalanok.A dícsérő szavak is azok lettek volna.A fórum egy ilyen műfaj,sehol nem lehet profilképet feltölteni és teljes lakcímet megadni.

2010. dec. 12. 16:51
 17/20 A kérdező kommentje:
Szerintem te vagy a világ legérthetetlenebb ráadásul még a legbunkóbb embere is. Nem elég, hogy buta vagy, tuskó is, a legrosszabb párosítás, ha nem tudsz értelmezni egy kérdést, még a kommentelés után se, nem tudok mit mondani. Nem az a baj, hogy nem adtak igazat, hanem félreértettek teljesen, és meredeken más benyomást keltek, mint amilyen vagyok, de már nem számít, ilyen emberek szemébe végképp nem. Azért megkérdezném : családtagodnak, barátnak is ezt mondanád? Ezen gondolkozz el, nem miattam a saját lelkiismereted miatt, sajnálom a környezetedet!
2010. dec. 12. 18:26
 18/20 anonim ***** válasza:

A legjobb védekezés a támadás :) Ugyan ovis szint,de nem baj.

Egy ember még félreérthet téged,ezt nem tagadom,na de 12 ember?Nem ártana elgondolkodnod rajta,hogy miért van ez.Talán,mert nincs igazad és ezt mások tisztán látják? Hogy milyen benyomást keltesz,ez tőled függ.A rólad alkotott kép pedig itt az emberek szerint nem pozitív. Hogy mit mondanék ilyen esetben a családomnak és a barátaimnak? Ugyanezt.De szerencsére olyan környezetben élek,ahol nem divat 5000ft-ot kérni egy romlott müzli miatt.Tudom ezt a barátnőd ejtette ki a száján,de te nem állítottad le."Madarat tolláról,embert barátjáról".

2010. dec. 12. 20:07
 19/20 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk, hogy igazad van.Lehet, hogy tökre én látom rosszul, elfogadom és belátom ha így van, de ezt nagyban befolyásolja a normális emberi hangnem, gondolom mindenki más így van vele, ha anyázódunk, nem vezet megoldásra. Tegyük fel, hogy rokonok, vagy barátok vagyunk, és kezdjük onnan hogy elmesélem, mi történt. Mit javasolnál? (Egyébként már a kiírás előtt gondoltam ha felhívnak, visszautasítom a vásárlsi utalványt, az igazgató helyettesnek is mondtam mikor kérdezte mi lenne nekem a megfelelő, hogy az ha ilyen nem fordulna elő, szerintem:)de mit mondjak, hogy én nem akartam a barátnőm akarta, és majd azt gondolják ez mekkora barom?ez már mindenképp hülye helyzet, nem?)
2010. dec. 12. 20:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban hülye helyzet.Ha felhívnának én megmondanám,hogy meggondoltam magam és nem kérem az 5000ft-os kártérítést,de szeretnék továbbra is a vásárlójuk maradni,ezért megkérném őket,hogy ezentúl a lejárt termékekre fokozottabban figyeljenek,mert komoly gondokat okozhatnak.Ennyit mondanék.A barátnőmmel pedig megértetném,hogy irreális követelés az 5000ft és ezzel csak kapzsinak tűnnék,amit nem szeretnék.
2010. dec. 12. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!