Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez mennyire arcátlan? Perelnél...

Ez mennyire arcátlan? Perelnél, vagy hagynád? Többi lent.

Figyelt kérdés
2 napja a tescoban májusban lejárt romlott műzlit vettünk, mikor visszavittük, a vevőszolgálatnál kértem az osztályvezetőt, adjon erre magyarázatot, köszönés nélkül jött oda, megkérdezte a kolleganőt mia baj, mire elmondtuk, még 9 dobozzal leszedtünk, ezekkel ő elvonult azt se mondta elnézést.Pipa lettem, kértem az igazgatót, aki telefonon üzente, hogy hajlandó engem kiengesztelni 500! ft vásárlási utalvánnyal!Akkor kikeltem, és mondtam, hogy na neem, beperelem őket, majd meglátom mennyivel ússzák meg, mit képzelnek, stb, akkor odajött személyesen, megkérdezte mennyire gondoltam, modtam neki, hogy 3 gyerekem van, közte egy 16 hónapos, ha megeszik, ételmérgezést kapnak, orvos, kórház gyógyszer, stb, nemtudom, most most mondjak erre mérges voltam, nemtudtam gondolkodni a barátnőm rávágta, hogy ötezer. Azt mondták majd telefonon értesítenek, hogy megadják-e. Azt hiszem, nagyon megüthetnék a bokájukat, és megérdemelnék, hogy feljelentsem őket, már a bunkóság miatt is, meg hogy ilyen előfordulhat. Szerintetek?
2010. dec. 10. 21:24
1 2
 1/20 anonim válasza:
92%
Arcátlan, de azt mindenki tudja, h a tescosok bunkók. Én nem perelnék, mert miért éri meg neked akár hónapokig tárgyalásokra járni egy müzli miatt, macera. Másrészt a lejárt müzli max avas és szar íze van, de nem mérgező.
2010. dec. 10. 21:30
 2/20 anonim válasza:
62%

Szerintem nem csak a bolt a hibás ebben a történetben, bár tény, hogy övék a "nagyobb bűn".

De neked kellene alapvetően arra gondolni, hogy bármit veszel, megnézd, hogy meddig tart a szavatossága.

Úgyhogy az, hogy te nem nézted meg, és megvetted a már régen lejárt terméket, a te hibád.

2010. dec. 10. 21:32
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

Mikor megláttam a kérdést azt hittem durvább dologról van szó

Egy akkora boltban előfordul hogy nem szednek le mindent szavatosság lejárta után

müzlitől meg nem hiszem hogy meghaltál volna ha 1-2 héttel lejárt

2010. dec. 10. 21:32
 4/20 anonim ***** válasza:
92%

Bizony felháborító eset, de sajnos mindennap ezrével történik ilyen.. Hosszú huzavonára számíthatnál, ha feljelentenéd. Arról nem is beszélve, hogy hogyan bizonyítanád az igazadat? A lejárt müzlit elvették, nem? Ha pedig mégsem, nincs rajta azonosító hogy az ugyanaz, mint amiről blokkod van..

Ilyenkor az ember eszi a kefét, és nem tehet semmit. Kisemberek vagyunk..

2010. dec. 10. 21:34
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem elég fura hogy egy lejárt müzli miatt 500 ft-t kérsz.

a gyerekenek soha semmi bajuk nem lenne még ha egy éve lejárt volan is. max megdohosodik, de ezek a termékektöl semmi bajuk nem lenne.

a másik meg akarták téríteni a károdat vagy is 500 Ft-t adtak volna (gondolom egy ilyen müzli kb 300 Ft). nem értem mi bajod van miért nem fogadtad el hogy vissza fizetik az árát.

hihetetlen, hogy vannak olyan emberek mint te akinek semmi sem elég, lehet direkt böngészitek a lejárt termékekt hogy utánna nagy szájjal verhessétek az asztalt 5000 Ft-t.

16 hónapos gyereknek meg ne adj müzlit.

2010. dec. 10. 21:34
 6/20 anonim válasza:
79%
Ha 3 gyerek mellett van pereskedésre időd, akkor le a kalapom. Amúgy én nem is pattogtam volna emiatt, sőt magamat hibázattam volna, hogy vagyok olyan hülye, hpogy nem nézem meg a szavatosságot.
2010. dec. 10. 21:36
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

Perelni nem érdemes.... ha még szeretnél valami velük, fordulj szerintem a fogyasztóvédőkhöz...

Egyébként én diákként dolgoztam a tescoban éjjelente 1 hónapon át... maga volt a pokol, utána 2 évig nem is tettem be a lábam, és ha mostanában be is megyek rövid időn belül ideges leszek és inkább ott hagyom az egész kócerájt.

2010. dec. 10. 21:37
 8/20 anonim ***** válasza:
74%
Én nem perelnék,hanem elgondolkodnék rajta,vajon hogy lehettem anyira feledékeny,hogy még a szavatossági időt sem néztem meg a terméken...Amúgy sem pocsékolnék időt,pénzt,energiát emiatt a pereskedésre.
2010. dec. 10. 21:43
 9/20 anonim ***** válasza:
Az egész történetben neked adtam igazat addig a pontig, ahol az anyagiakra tértél. Mit szeretnél? Megtérítik a károdat, bocsánatot kérnek és kész. Ennek semmi köze ahhoz, hogy hány gyereked van és hány évesek, az pedig, hogy egy lejárt müzliért 5000 forintot követelsz, egyenesen nevetséges. Ha ilyen történik és úgy érzed, hogy nem megfelelően kezelték a panaszodat, azonnal be kell írni a vásárlók könyvébe és a te példányodat tértivevénnyel (vagy beszkennelve e-mailben) elküldeni a fogyasztóvédelmiseknek.
2010. dec. 10. 21:45
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ,hogy én csinálom rosszul,de bármit veszek legyen az élelmiszer,vagy illatszerárú,én mindig megnézzem a szavatossági idejét.

Te 3 gyerek után nem csinálod ezt?? Ez jobban meglep mint a tesco bunkóssága..

2010. dec. 10. 21:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!