Utánvéttel kapcsolatban válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Utánvéttel szeretnék feladni egy csomagot Székesfehérvárra, ami kb. 4kg súlyú. Hány Ft-ba fog ez kerülni? Milyen szolgáltatásokat kell igénybevenni a postán?
Úgy számoltam, hogy 990Ft a csomagfeladás díja, és 460Ft (mert 10 000Ft alatti az összeg) az utánvétes feladás díja. Jól számoltam?
Ezzel a kalkulátorral számoltam: [link]
Köszi a választ!
2010. dec. 6. 20:35
1/3 anonim válasza:
1260 forint lesz.
990 a csomagdij es 270 forint az utanvetel dija.
Van meg olyan lehetoseg is, hogy start plusz csomag, en nemreg postaztam egy babakocsit igy, mert a vevo masnapra kerte. Ezzel igy masnap fixen ott van, utanvetel is volt rajta es osszesen kertul 2000 forintba.
2/3 anonim válasza:
Varj, en ebben a kalkulatorban most nem ertem. ha a legkisebb osszeghez 10ezerig 460 az utanvetel dija, akkor mi kerult 270-be, ami mellette van???
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én sem értem ezt a 270 és 460Ft-ot. Azért nagyon köszi, h próbálsz segíteni:)
2010. dec. 6. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!