Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem tudja valaki, hol lehet...

Amanda86 kérdése:

Nem tudja valaki, hol lehet megnézni, hogy mikor jön a szociális segély?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 07:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Minden állam, illetve önkormányzat által fizetett jövedelem pótló ill. egyéb támogatás kifizetésének határideje tárgyhónap 10. napja.
2010. dec. 1. 09:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem azért, de nálunk aki ezt kap, minden hónap 5. napjáig kiutalják.....
2010. dec. 1. 14:05
 3/9 anonim válasza:
A határidő napja tárgyhó 10. napja, az azt jelemnti, hogy addig kell hogy ráérkezzen a számládra. Előbb megkaphatod-hiszen a 10.napjáig az ugye 1-től 10-ig terjedő napokat jelenti-de késniük nem szabad.
2010. dec. 2. 10:42
 4/9 A kérdező kommentje:
szia kösz mindenkinek igen 5 dikéig van meg álapitva azt tudom már,de a családi potlékot a kincs tár honlapján meg lehet nézni, mikor küldik kártyára,postai uton.én a segélyt kártyára kapom csak nem tudom mikor van rajta mert baz sms szolgáltaást nem kértem meg telom is elveszet....és uyg gondoltamm hátha valaki meg tugya mondani mege lehet ugy nézni mint a családit valamilyen honlapon amanda :)
2010. dec. 16. 07:04
 5/9 Wiking válasza:
31%
Eriggyé dógózni oszt nem kell segílyt lesni bazze ...
2010. dec. 16. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Hű, micsoda helyesírás! Gratulálok!
2010. dec. 16. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Wiking!

Nem olyan egyszerű ám munkát találni a mai világban... Örülj, hogy neked nincs ilyen gondod.

2010. dec. 17. 11:45
 8/9 anonim válasza:

Wiking!

Neked meg ha van munkád inkább mondj fel és végezd el az ált. iskolát, tudod az a hely ahol megtanítanak HELYESEN írni! :)

Előtt tudj írni és olvasni rendesen, aztán szólj be másoknak!

Paraszt!

2013. júl. 2. 11:46
 9/9 anonim válasza:

előtt --> előbb

(Elírtam...)

2013. júl. 2. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!