Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor lesz már...

Szerintetek mikor lesz már végre vége ennek a válságnak?

Figyelt kérdés
Nem keresek rosszul, és nem is élek nagy lábon. De már egyszerűen a csőd szélére kerültem. Bele se merek gondolni mennyivel jobban éltem 3 évvel ezelőtt. Szerintetek mikor lesz ennek vége? Gondolom sokan vannak így ezzel.
2010. nov. 30. 16:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Inkább hagyjuk. Már elegem van belőle, bocs. Nem ez a kérdés célja.
2010. nov. 30. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:
oksa, hát így nem jutunk előrébb és azt se tudjuk meg, h mire gondoltál válság alatt, de okés, hagyjuk
2010. nov. 30. 18:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Én 110et keresek ebből albérlet rezsivel:55-60eft.És vígan elvagyok és még horgászni,bulizni,kocsmázni is eljárok.
2010. nov. 30. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem még baromi türelmesnek kell lennünk :( de már én is unom ezt, megélek, de csak azért, mert szerencsére hamar ráéreztem, hogy hol lehet megfogni a pénzt, mit lehet mással kiváltani. Ennek ellenére szomorú vagyok, itt a tél, mennék hótaposó túrára, de nem tudok, mert jelenleg egy olyat kibíró bakancs vagy csizma 30 ezernél kezdődik, ami kb a havi kajám. Szórakozni is alig tudok elmenni, max. házibuliba, ami olcsó.

Kérdező: azért próbálj meg valamennyire megtanulni főzni. Egy túrós tészta nem tart tovább 15 percnél, és nagyon olcsó, és mégis meleg kaja. Vacak, hogy ilyenekkel kell sz*rozni, de sajnos ez van.

A mi generációnk nagyon nehéz helyzetben van, most kellene sokat keresnünk, tőkét kovácsolnunk, hogy legyen mire családot alapítanunk majd. Ehhez képest ló***t sem tudunk félretenni, beruházni :(

2010. nov. 30. 19:14
 15/18 anonim ***** válasza:
2011re már némi fejlődés prognosztizálható, utána pedig folyamatos erősödés. Azért a 10-12 év elég erős és hülye ötlet volt.
2010. dec. 1. 14:31
 16/18 anonim ***** válasza:
A kérdező azt kérdezte, "mikor lesz vége a válságnak"..ehhez képest már egyesek elég erősen a zsebében turkálnak-maradjunk a kérdésnél:)
2010. dec. 1. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát amig cigány a miniszterelnökünk addig biztos nemlessz jobb a helyzet.
2010. dec. 1. 15:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Ennek a pénznek bőven elégnek kellene lennie, hogy kényelmesen eléldegélj. Ha beérnéd esetleg kisebb lakással, vagy albérlettel, máris jobban járnál.

Attól meg, hogy véget ér a válság, szerintem azok a juttatások, úgy, már nem fognak visszajönni. Arra ne számíts.

2010. dec. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!