Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor lesz már...

Szerintetek mikor lesz már végre vége ennek a válságnak?

Figyelt kérdés
Nem keresek rosszul, és nem is élek nagy lábon. De már egyszerűen a csőd szélére kerültem. Bele se merek gondolni mennyivel jobban éltem 3 évvel ezelőtt. Szerintetek mikor lesz ennek vége? Gondolom sokan vannak így ezzel.
2010. nov. 30. 16:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az emberek 80 százalékától más sem hallok. Éhenhalunk, nem tudunk fűteni. Nincs pénzem, itt a karácsony és senkinek sem tudok ajándékot venni. Van még hol laknunk, de anyagilag nagyon rosszul állunk. Pedig nem szórjuk a pénzt amikor van bevásárolunk, kifizetjük a számlákat, és várjuk a következő fizetést. Nem tudok jót mondani, mert mi is ugyanebben a cipőben járunk.
2010. nov. 30. 17:14
 2/18 anonim ***** válasza:
10-12év minimum.
2010. nov. 30. 17:22
 3/18 anonim ***** válasza:

leírod konkrétan .,h pl mire megy el a pénz?

mert ha van egy tonna adósságod-kölcsönöd, stb, akkor ahhoz nem sok köze van a válságnak, kivéve ha devizáról van szó, de ott se teljes mértékben.

2010. nov. 30. 17:47
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem deviza. Csak sajnos elvették a 13.havit, a cafetériát, a túlórát letiltották. Így éves szinten kb. 1 millióval kevesebb. Plusz nincs semmi fizuemelés, a kaja meg egyre drágább. Nagyjából erre megy el a pénz. Már havi egy buliba se engedhetem meg, hogy elmegyek. (25 éves vagyok, diplomás, és a jobban kereső kategóriából...:()
2010. nov. 30. 18:29
 5/18 anonim ***** válasza:
mennyit keresel, ha megkérdezhetem? és közszolga vagy e?
2010. nov. 30. 18:30
 6/18 A kérdező kommentje:
Jah, és bele se merek gondolni, hogy hogy állhat egy gyerekes család...
2010. nov. 30. 18:32
 7/18 A kérdező kommentje:
kb 200-at, és az vagyok..
2010. nov. 30. 18:32
 8/18 anonim ***** válasza:

köztisztviselő? ismerősöm is az. ő kb 240k körül keres. igaz meg is érdemli, mert szószerint szétdolgozza magát. tönkre fog menni.

te nem tudom mennyit melózol. mennyire gáz.

Viszont 200k -ból ki kellene azért jönni. Ha nem élsz nagy lábon.

Ha van albérleted, akkor albi költség és rezsi meg minden számla ki kell jöjjön 100k -ból és marad 100k -d kajára meg egyebekre.

mire megy el ennyi pénz? Nem kötelező válaszolni, csak én sem tudok tanácsot adni, vagy kommentelni ha nem tudom ezt az infót.

2010. nov. 30. 18:42
 9/18 A kérdező kommentje:

Hát vettem egy lakást, a válság robbanása előtt kb. 3 hónappal. Az akkor fizetés-érték arányba bőven belefértem.

Aztán robbant az az egész, és szépen leépült a fizetés értéke. Összességében 50 marad, amiből meg kéne élnem (plusz hazautazás, stb) Magamra főzni nincs időm, mert soka dolgozom,stb.

Na mindegy. Száz szónak is egy a vége. Nem akarok panaszkodni, mert tisztában vagyok vele, hogy nálam sokkal rosszabb helyzetben is vannak emberek. Csak már kíváncsi vagyok, hogy hol az alagút vége...

2010. nov. 30. 18:45
 10/18 anonim ***** válasza:

lakást hitelre?

150k megy el havonta lakáshitelre, és számlákra? mire költesz el ennyit?

2010. nov. 30. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!