Szerintetek mikor lesz már végre vége ennek a válságnak?
leírod konkrétan .,h pl mire megy el a pénz?
mert ha van egy tonna adósságod-kölcsönöd, stb, akkor ahhoz nem sok köze van a válságnak, kivéve ha devizáról van szó, de ott se teljes mértékben.
köztisztviselő? ismerősöm is az. ő kb 240k körül keres. igaz meg is érdemli, mert szószerint szétdolgozza magát. tönkre fog menni.
te nem tudom mennyit melózol. mennyire gáz.
Viszont 200k -ból ki kellene azért jönni. Ha nem élsz nagy lábon.
Ha van albérleted, akkor albi költség és rezsi meg minden számla ki kell jöjjön 100k -ból és marad 100k -d kajára meg egyebekre.
mire megy el ennyi pénz? Nem kötelező válaszolni, csak én sem tudok tanácsot adni, vagy kommentelni ha nem tudom ezt az infót.
Hát vettem egy lakást, a válság robbanása előtt kb. 3 hónappal. Az akkor fizetés-érték arányba bőven belefértem.
Aztán robbant az az egész, és szépen leépült a fizetés értéke. Összességében 50 marad, amiből meg kéne élnem (plusz hazautazás, stb) Magamra főzni nincs időm, mert soka dolgozom,stb.
Na mindegy. Száz szónak is egy a vége. Nem akarok panaszkodni, mert tisztában vagyok vele, hogy nálam sokkal rosszabb helyzetben is vannak emberek. Csak már kíváncsi vagyok, hogy hol az alagút vége...
lakást hitelre?
150k megy el havonta lakáshitelre, és számlákra? mire költesz el ennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!