Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fizetett szabadság ideje...

Fizetett szabadság ideje alatt lehet munkát vállalni máshol?

Figyelt kérdés
2 éves a kislányom,fizetett szabadságomat töltöm.Ha lejár,megyek vissza dolgozni.A Gyest most igényeltem.Ezalatt az idő alatt vállalhatok munkát?
2010. nov. 19. 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Nem! Ha mégis kiderül, visszafizettetik a szabipénzt, plusz jól meg is büntetnek! Vagy szabi vagy munka, a kettő együtt nem mehet.
2010. nov. 19. 10:08
 2/5 A kérdező kommentje:
A munkáltatóm tud róla,hogy dolgoztam 2 hetet máshol.Még nem lettem kifizetve,és azt nem tudom,hogy aláírhatok-e szerződést erre a 2 hétre?
2010. nov. 19. 11:10
 3/5 anonim válasza:
23%
Én 2 hét betegállományban dolgoztam másik cégnél, hogy meg tudjam állapítani, hogy munkahelyet váltsak e. A munkatársaimtól megtudta a főnököm, de szerencsémre nem volt baj. Ha a 2 hét alatt nem jelentett be az "új" munkahely, akkor nem lehet bajod belőle!
2010. nov. 19. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
aláírhatod, de a szabipénzed 2 héttel kevesebb lesz. Vagy hogy gondoltad? Fizetik utánad a járulékokat két helyről, így a tb-nél azonnali a lebukás. Akkor aztán nagy bajban leszel.
2010. nov. 19. 12:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Tanár vagyok,és mint helyettesítés,vállalhatok plusz túlórát máshol,csak itt most az a kérdés,hogy fizetett szabadság alatt lehet-e ilyet.
2010. nov. 22. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!