Mely az a szolgáltatás, amiért fizetnél?
Az alábbi szolgáltatásokért már most fizetünk:
- mozi
- fűtés, víz, gáz, áram, szemétszállítás...
- tömegközlekedés
- internet
- kábeltévé
... hirtelen amik eszembe jutottak.
Nekem nem nagyon van szükségem extrákra, talán ha anya lennék, fizetnék babysitternek, hogy ne essek ki a munkából, ha nehezen ment a tanulás valamiben, fizettünk magántanárnak, de csak 1-1 alkalomra volt szükség... Bevásárlásért csak akkor fizetnék, ha ágyhoz kötött öreg lennék. Nekem nincs autó a tulajdonomban, ha lenne, magam mosnám, apám legfeljebb évente egyszer mossa, mosóba nem viszi, nem telik rá, a latyakos időben feleslegesnek tartja.
Osztom az első író véleményét. Ami szolgáltatásokra szükségem van arra már elég régóta fizetek.(posta,víz.stb)
Autónk van,de mi mossuk le.Fél óra alatt végzünk,és nem kerül pénzbe.
Bevásárlásért nem fizetnék,mert imádok vásárolni menni.nem beszélve arról,hogy azt a pénzt amit fizetnék a vásárlásért abból még tudnék venni pér dolgot..
Ma ami + luxus van az életemben és fizetek érte az a kondi terem,szauna,és uszoda..Erre hajlandó vagyok fizetni,mert szeretek eljárni oda..
Még valamiért fizetnék,de sajnos nincs ilyen közvetlen környezetemben.Ez pedig a mobil fodrász..
Egyelőre diák vagyok, de ha teljes munkaidőben fogok dolgozni, akkor biztos, hogy takarítónőt fogadok majd, ugyanis utálok takarítani.
A bevásárlás nehéz kérdés, ugyanis sokszor az áruházban lévő akciók döntik el a jövő heti menüt, azt jobban szeretem látni.
Kocsim nincs és nem is lesz (irreálisan drágának tartom, ahányszor valóban szükségem van rá, olcsóbb akkor taxit fogadni).
Még az elképzelhető, hogy nem csak sima takarítónőm lesz, hanem olyan bejárónő, aki főz is, azt is utálom csinálni, ezért hajlandó vagyok fizetni érte.
Ezen felül a ruháim mostanában varratni szoktam, ugyanis kb. ugyanannyiba jön ki, csak ténylegesen rám van szabva.
Plusz - bár ez nem tudom, mennyire szolgáltatás - igyekszem mindig tanulni valami újat, ez általában pénzbe kerül.
17:22 köszi az ajánlatot, de sajnos nem tudok élni vele.
Már megvan a takarítónőm, de egyelőre csak nyáron tudom kifizetni, mert akkor tudok többet dolgozni. De nagyon szépen dolgozik és már megszerezte a maximális bizalmam (fontos szempont, mert azt nem egyszerű), ezért amíg ő tud jönni, addig ragaszkodom én is hozzá.
Ja közben eszembe jutott még egy: ha bármilyen nagyobb lélegzetvételű eseményt meg kell szervezni, a lóti-futi munkákat akkor is majd ki fogom adni másnak.
Pl. tipikus az esküvőszervező, de ugyanez áll akár egy nagyobb nyaralásra is.
Ha már egyedül élnék és lenne pénzem én fizetnék azért, hogy valaki:
- ebédet/vacsorát főzzön
- takarítson
- vasaljon (mosni mosok, teregetek is de a vasalás nem megy)
- bevásároljon (mert én rosszul vagyok az üzletektől és sosem találok meg semmit).
Alapvetően mindent megcsinálok, mert nem nagyon szeretem szórni a pénzt, de ezeket utálom/nem értek hozzá.
22:21 vagyok
Azért is hajlandó lennék fizetni, ha valaki elintézné a jogi ügyeket vagy akár a számlák befizetését. Vagy ha csak eljönne velem és közben magyarázná, hogy mit miért, hogyan...
De leginkább tudjátok miért fizetnék? Ha orvoshoz kell mennem és valaki elmenne helyettem :)))) Mert nálunk pl. a bőrgyógyászaton vagy hasonlón kb. 4-7 órát kell várni! Reggel odamegyek "nyitásra" mégis ezredik vagyok, vagy olyan lassan haladnak, hogy nem kerülök be fél2 előtt.
Na de tudom, hogy ez nem tartozik ide, csak tényleg múltkor is azt éreztem, hogy én bármit megteszek, csak legyen már vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!