Van az E-bay-hez hasonló szolgáltatás/cég Európában?
Figyelt kérdés
Szeretnék terméket rendelni külföldről, mert jóval olcsóbb.
Azonban a szállítás nagyon drága, mert Amerikából hozzák. Van hasonló szolgáltatás itt Európában? Gondolom olcsóbb lenne, mintha Amerikából hoznának.
2010. máj. 31. 16:10
1/14 anonim válasza:
az ebay nem webáruház, hanem online aukciósház...és van európai ebay is UK, Franciaország, Hollandia, Ausztria, Németország stb.
2/14 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy webáruház.
Olyan honlap/szolgáltatás érdekelne, mint a vatera, e-bay, csak olyan, ahová jóval több európai ember teszi fel a termékét...
2010. máj. 31. 16:36
3/14 anonim válasza:
Természetesen van. Magyarországon a legismertebb aukciós internetes weboldal a Vatera.
Felteszem a kérdést mi az amit rendelni szeretnél, hátha konkrétabban tudok segíteni.
4/14 A kérdező kommentje:
Rogaine.
Külföldön nagyon jó árban van, mert ott kb. 10 ezer körül veszek 3 palackot, ami itthon 20ezer FT.
Azonban erre még rájön a szállítás (Amerikából), ami majdnem ugyanennyi...
2010. máj. 31. 16:39
5/14 anonim válasza:
rendelni csak webáruházból lehet...online aukciósházban meg licitálni és aukciót nyerni
6/14 anonim válasza:
nem mellesleg, ha beixelnéd a worldwide-ot, akkor találna máshol is nem csak az USÁban ;)
7/14 anonim válasza:
Azt hittem technikai eszközt szeretnél rendelni. Egyébként nekem a bátyám küszködik hajhullással, és Ő a fodrászától szokott vásárolni, ugyanis nagy tételben rendel ezért olcsóbban jut hozzá.
8/14 A kérdező kommentje:
Értem. Amúgy ha rendelek Amerikából, akkor milyen plusz költségekre lehet számítani az áron és a szállítási költségen kívül ?
2010. máj. 31. 17:01
10/14 A kérdező kommentje:
Annak a mértéke mennyi?
2010. máj. 31. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!