Becsapott egy vaterás eladó? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megvettem egy hajvasalót 2500 Ft-ért. A terméket mikor kézhezkaptam ledöbbentem, koszos hajlakktól ragacsos+ nem űködik. A képek ami fel v töltve, netről letöltött képek voltak.Váltottam pár levelet az eladóval, minősíthetetlen hangnemben, visszapostáztam neki utánvéttel, ma visszajött nem vette át.Ja, számlát sem küldött. Mi a teendő? feljelentés, APEH? fogyasztóvédelem? kitiltás?2010. nov. 16. 10:47
11/11 anonim válasza:
ÖÖÖ... Ezt nem így kéne tenned. Nem a vatera a hibás, hanem te, hogy nem nézted meg az eladó értékelését, hisz ha a sok vevő értékelik őt, hogy ja de jó és az adásvétel létre jött akkor nyilvánvalóan bízhatsz benne. (Rá kell kattintani az eladóra a képek stb. alatt) Viszont ha tényleg jó értékeléseket kapott akkor viszont legyen elég lecke, vagy ha drágábbat veszel jelentsd fel :P.UI: Ne búslakodj legközelebb biztos jól jársz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!