Hol tudom elintézni?

Figyelt kérdés
Gyesen vagyok, a munkahelyem becsődölt, így sajnos a nemsokára lejáró gyesem után visszamenni nem tudok, de még egy fillért sem kapok tőlük, a bent maradt szabadságomat sem fizetik ki. Úgyhogy amig nem találok munkát, szeretnék elmenni munkanélkülire. Ez elmúlt 3 évben tgyást (fél évig 80 ezer), gyedet (másfél évig 60 ezer) és most gyest (3/4 éve 25ezer) kaptam, kapok. Az egyik kérdésem az, hogy kb mennyi pénzre számíthatok majd? A másik, hogy csak az állandó lakcímemhez tartozó munkaügyi központban tudom ezt elintézni, vagy a tartózkodási/ideiglenes lakcímem szerintiben is?
2010. nov. 11. 07:07
 1/1 anonim válasza:
Azt nem tudom, biztosan, hol tudod elintézni, de úgy tudom, az összeg a munkaviszonyodtól függ, vagyis mióta dolgoztál, hány éves vagy stb., mennyi volt a béred stb.
2010. nov. 11. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!