Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyedi munkaruha mennyibe merül?

Egyedi munkaruha mennyibe merül?

Figyelt kérdés
Ha személyre szabottan "készítenek" egy munkásruhát, az kb. mennyibe kerülhet? Nyilván nekem készül, hogyne, nem szabványméret. Ezt mondták nekem egy cégnél. Ha próbaidő alatt mondok fel, és addigra használom a munkásruhát, akkor elvileg ki kell fizetnem az árát, mert egyedileg készül. Nyilván hülyének néznek, de mindegy. Szóval ilyen esetben mire számítsak? A munkaszerződésnek van egy ilyen kiegészítése, ezt én alá is írtam, igen, de nekem erről nincs saját példányom. Talán azon sincs rajta az ár, ami aláírtam. De kb. mennyibe kerülhet? Nem valami nagy cucc, de "egyedi méret", ahogy hazudják.

ápr. 16. 18:33
 1/5 A kérdező kommentje:
*kerül, nem merül
ápr. 16. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt az átvétel előtt mondja meg neked a cég
ápr. 16. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Na de mégis milyen munkaruha? Egy kötényke, vagy nadrág, felső és dzseki? Amúgy munkaruházati bolt honlapján keresel egy hasonlót, és vagy annyi, vagy picit több ha mondjuk felhajtják a szárát. Amikor átveszed kérd írásban, hogy mennyibe kerül, ne utólag legyen gond.
ápr. 16. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Minőségi munkásrunka a cég nevével és logójával. Valószínűleg három nadrág, három kabát meg egy adag póló, illetve egy pár cipő. Ha a nadrág olyan 8 000 Ft, a kabát szintén, az olyan 45-50 000 Ft, aztán az adag pólóra is számolhatok annyit, ha 11-et adnak, a cipő meg vagy 25-30 000 Ft. Nyilván meglehet az egész 50 000 Ft-ból is, de 150 000 Ft sem kizárt. Szerintem ezek a lehúzásra mennek, elég szarházi bandának néznek ki.
ápr. 16. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:

*munkaruha

Az előző munkahelyemen szóba sem került az ilyen, ruhát eleve csak próbaidő után kaptam, hogy ilyenből ne legyen gond.

ápr. 16. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!