Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha Vaterán vásárolok egy...

Ha Vaterán vásárolok egy terméket, akkor az eladónak kell először jelentkeznie, megkeresnie?

Figyelt kérdés
Tegnap megnyertem egy terméket, most mi a teendő? Az eladó felveszi velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket (személyes átvétel)?
2010. nov. 10. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nincs erre írott szabály, de Te vetted meg, Neked kéne jelentkezni
2010. nov. 10. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Általában a vevő keresi fel az eladót, nem csak azért, mert valamilyen szinten így illik és ezt hozza az élet is, hanem mert így logikus. Nyilván nem fog felcsöngetni neked a sarki közértből a hentespultos kollegína, hogy na, most kérsz-e 10 deka parizert szeletbe? :D

Amúgy ha nem jelentkezel, az eladó úgy is fog, de akkor az jön neki le, hogy valamit trükközöl, vagy macerás vagy.

2010. nov. 10. 09:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez logikus, csak nem találok semmi üzenetküldési vagy kontaktfelvételi funkciót, és azt hittem, azért van, mert az eladó tud csak írni nekem. Köszi, akkor keresem tovább.
2010. nov. 10. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Kaptál egy ímélt a vaterától, abban vannak az elérhetőségei. Olvasd el kicsit figyelmesebben :)
2010. nov. 10. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:

A szabályzatban le van írva. Illik mint vevő, ha lehet 1 napon belül jelentkezni. A hétvége az egy kicsit rugalmasabb megítélést élvez. Email, telefon, szabadon választott. Továbbá megerősítésként emailban megadod a postázási címet, ha így akarod átvenni a cuccot. Ezt a leütéskor már jelzed.

Személyes átvétel esetén érdemes szintén email vagy telefon. Általában a vevő határozza meg az átvétel helyét idejét. De a terméknél fel szokták tüntetni nagy vonalakban a helyszínt.

2010. nov. 11. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!