Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hirtelen sziv be dobogás...

Hirtelen sziv be dobogás mitől lehet?

Figyelt kérdés

C vitamint szoktam néha szedni, magne b6 ot is.

Vizet is iszok eleget. Akkor mi lehet a baj? Szokott lenni pánipánik rohamaim elég gyakran ideges is szoktam lenni. Izgalomtol is be doboghat nagyokat? Ja és kávét se nagyon szoktam ha iszok is egy keveset.

ma 15:33
 1/4 onkelkarl ***** válasza:
Vannak erre szakorvosok, tudnám őket javasolni.
ma 15:46
 2/4 krwkco ***** válasza:

"Hirtelen sziv be dobogás mitől lehet?"

Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések

Pl. részvényárfolyamok.

ma 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem pl a cigitől van, hirtelen begyorsul és össze-vissza ver.
ma 16:43
 4/4 anonim válasza:

Leírom az ezzel kapcsolatos tapasztalatom, ami lehet, hogy jó kiindulási pont számodra, de ettől függetlenül hosszútávon érdemes kivizsgáltatni magad.

Ugyanilyen tüneteket produkáltam én is kb. 1 évvel ezelőtt. Elmentem a házi orvosomhoz, elmondtam a tüneteket, ezért rámcsiptetett egy pulzoximétert. Az eszköz szerint a véroxigén szint rendben volt, a pulzus picit magas 100 körüli. Ekkor mondta a doki, hogy most meg fog csípni. Megtette és egyből erős dupla dobbanással reagált a szívem. Eztután az asszisztens megérintette a vállam, ugyaz a szívreakció ismét. Ekkor mondta a doki, hogy meg is vagyunk, vegetatív idegrendszer túlterhelés lesz a probléma. Azaz alapból olyan magas stresszintem volt, hogy ilyen apró behatásokra, mint a csípés és érintés is így reagált a szervezetem, végül a szívem. Két dolgot mondtak, hogy szedjek Magneroth tablettát és relaxáljak sokat, stresszeljek kevesebbet. Igazuk volt, ugyanis egy nagyon nehéz időszak állt mögöttem, erős munkahelyi és magánéleti stressz is hosszú ideje jelen volt már az életemben. Ezután szedtem a magnéziumot minden nap, sok időt töltöttem a szabadban és sokat sportoltam, illetve igyekeztem a problémákat megoldani és ezek együttesen végül megoldották a problémát és 3-4 hét alatt elmúlt.

ma 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!