Van erre valami válasz? Meddigehet föl?

Elég sok tényező befolyásolja. Pl.: könnyen, vagy nehezebben feldolgozható szénhidrátot fogyasztottál és mennyit.
Én már közel 20 éve diabéteszes vagyok.
Korábban kérte az orvos az éhgyomri és terheléses mérés eredményeket. Annyira eltérő volt, hogy egy idő után abba is hagytam. Es igen: néha elérte a 10-et is.
Jelenleg metformint szedek, 5-5,6 között tartja az éhgyomri értéket. Mást évek óta nem is mérek.
Érdekes, hogy USA-ban élő ismerősöm orvosai szerint 8 alatti éhgyomrival nem érdemes vele foglalkozni. Pedig magas betegbiztosítást fiezet, illetve ennek megfelelő ellátást kap a család.

Már vagy 15 éve "roncsolgatja", előtte mást szedtem, de nem ért semmit, pontosabban folyamatosan emelkedtek az értékek, s az akkori diabetológusom közölte, hogy készüljek az inzulinra. Diabetológust és gyógyszert váltottam.
Én inkább hasi panaszokról tudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!