Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nincs nálad apró (sosincs)...

Ha nincs nálad apró (sosincs) , hogy oldod meg a sörrevalót a futárnak?

Figyelt kérdés
ma 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor adok egy csokit, vagy sört, vagy egy kólát. Ezek mindig vannak otthon. Felsorolom mim van és ő választ. Sose mondták le.
ma 14:55
 2/10 onkelkarl ***** válasza:
68%

Nem adok borravalót a futárnak és kész.

Amúgy sem szeretem a borravaló intézményét.

ma 14:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kártyával is lehet borravalót adni.

ma 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Beírom az applikációba. Amúgy hogyhogy nincs? Nálam mindig gyűlik. Régen elszórtam az automatákba, de ma már olyan drágán adnak mindent, hogy ott csörög folyton a pénztárcámban, de nem tudom beledobni, mert egy pici mindig hiányzik. Talán ha lenne papírpénzes modul rajtuk könnyebb lenne, mert egy 500-as mellé kiegészítésnek már jó, de manapság már inkább bankkártyaolvasót szerelnek rájuk (pedig lehetne mindkettő).
ma 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Amikor nincs apróm kpban fizetek és nem kérek vissza.

Postán lehet aprót szerezni, átváltják papírpénzt kisebbre.

Nem mindegyikben, érdemes előre rákérdezni.

ma 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. A legtöbb étterem kizárólag a futárhálózatokkal szállíttat, már nincs saját futárszolgálatuk. Ezeken a helyeken a kajákon eleve van egy 20-25%-os felár, elkérnek 4-600 Forint szállítási díjat, 3-400 Ft rendszerhasználati díjat, és ha nem akarod végignézni, hogy a futár a fél városon keresztül megy a kajáddal, hogy már csak kihűlt kaját kapj 6. címzettként, akkor további pénzeket is elköltesz "elsőbbségi szállításra", ami ezen a ponton már szinte kerekítési hiba, mert az, ami egyébként 2000 Ft lenne, már így is 4000 Ft felett van.

Nyilván kifizetem, ha rendelek, de ezen felül borravalót nem szoktam adni. Tudom, van olyan futár és pincér ismerősöm is, aki falra mászik ettől a mondattól, de nekem se ad senki plusz pénzt azért, mert jól végzem a munkámat.

ma 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 Szerencsére mifelénk ha felhívod az éttermet, lehet közvetlenül is rendelni tőlük. Szállítási díj így is van, de a kaja annyi mint az étteremben és nincs rárakva egyéb lehúzási díj. Fent vannak mindkét ételrendős platformon is, de egyszerűen nem éri meg. Ezek szerint Budapest már annyira elfajzott, hogy a filippínók mellett nincs már saját futárja az éttermeknek. Szörnyű egy város, jó hogy elköltöztem onnan közel 30 éve.
ma 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
44%
Sehogy, előre fizetek kártyával, nem is én veszem át általában a csomagokat, hanem a beosztottjaim, vagy lerakják a portán, futárcége válogatja. Ami meg olyan, azt csomagpontra rendelem
ma 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Meg szoktam villantani a cickot neki
ma 18:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Mire adjak borravalot? Ma beszeltem egyel, netto 1,1M-val zarta a honapot a foodoranal.
ma 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!