Szerintetek érdemes 2/10 (45X) kombinációban tippmixelni, úgy hogy minden esemény 7es szorzó felett van?
Nyilván nem ahhoz mérten, hogy szerencsejátékozni eleve nem érdemes mert mindig a ház nyer.
Hanem egyéb kombinációkhoz és a hagyományos kötéshez mérten.

#1.
20 forintos alaptéttel ez 900 forint összesen... Én mondjuk 230 forintos alaptétben gondolkodom, így a tét összesen 10350 forint lenne. Azért az nem egy ház ára.
Ha két találatom lenne, akkor visszanyerném nagyjából az árát a szelvénynek... Ha három találatom lenne, az már egy relatíve jó összeg is lehetne akár, de nem tudom hogy ez mennyire irrealis.
Nyilván 10/10 találatban még csak reménykedni sem lehet, de az is alig több mint félmillió forint lenne ilyen kis tét esetén.

Mit vársz? Megerősítést?
Persze, csináld, jó lesz, nyugtasd magad azzal, hogy 10 ezer forintot ennél sokkal rosszabb dolgokra is el lehetne csapni!
Így most jó?
#3.
Most volt egy szelvényem, amin volt 2 esemény is 3-mas feletti szorzóval (Villarreal - Realmadrid 2,5 vendég és több + RB Leipzig - Dortmund 1,5 hazai és több), ezek bejöttek... Sajnos tetem rá még 3 másik meccset is, "tuti meccseket", hogy kicsit növeljem a nyereményt, ilyen 1,10 körüli odds volt mindegyiken. Ebből mind a három elment, szóval elég gyakran előfordul, hogy 7es szorzó feletti meccs bejön, csak olyankor amikor az ellenkezője van a szelvényemen :D
#4.
Én csak őszinte véleményeket várok, nem mondtam hogy gond van azokkal a válaszokkal amiket eddig kaptam.

#7.
Amik nem jöttek be, azok jóval 7 felett voltak. Csak nem arra a kimenetele fogadtam.

És ha már budai lamása/ nyaralója van?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!