Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes 2/10...

Szerintetek érdemes 2/10 (45X) kombinációban tippmixelni, úgy hogy minden esemény 7es szorzó felett van?

Figyelt kérdés

Nyilván nem ahhoz mérten, hogy szerencsejátékozni eleve nem érdemes mert mindig a ház nyer.

Hanem egyéb kombinációkhoz és a hagyományos kötéshez mérten.

tegnap 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ra kell tenni a lakast, ha bejon akkor budai nyaralod lesz
tegnap 21:22
 2/11 A kérdező kommentje:

#1.

20 forintos alaptéttel ez 900 forint összesen... Én mondjuk 230 forintos alaptétben gondolkodom, így a tét összesen 10350 forint lenne. Azért az nem egy ház ára.

Ha két találatom lenne, akkor visszanyerném nagyjából az árát a szelvénynek... Ha három találatom lenne, az már egy relatíve jó összeg is lehetne akár, de nem tudom hogy ez mennyire irrealis.

Nyilván 10/10 találatban még csak reménykedni sem lehet, de az is alig több mint félmillió forint lenne ilyen kis tét esetén.

tegnap 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, hogy egy 7-es szorzós eredménynek mekkora az esélye, annak, hogy kettő jön be egyszerre pedig nem fele, hanem töredéke. Nyilván nem éri meg
tegnap 21:35
 4/11 onkelkarl ***** válasza:
78%

Mit vársz? Megerősítést?

Persze, csináld, jó lesz, nyugtasd magad azzal, hogy 10 ezer forintot ennél sokkal rosszabb dolgokra is el lehetne csapni!

Így most jó?

tegnap 21:36
 5/11 A kérdező kommentje:

#3.

Most volt egy szelvényem, amin volt 2 esemény is 3-mas feletti szorzóval (Villarreal - Realmadrid 2,5 vendég és több + RB Leipzig - Dortmund 1,5 hazai és több), ezek bejöttek... Sajnos tetem rá még 3 másik meccset is, "tuti meccseket", hogy kicsit növeljem a nyereményt, ilyen 1,10 körüli odds volt mindegyiken. Ebből mind a három elment, szóval elég gyakran előfordul, hogy 7es szorzó feletti meccs bejön, csak olyankor amikor az ellenkezője van a szelvényemen :D

tegnap 21:43
 6/11 A kérdező kommentje:

#4.

Én csak őszinte véleményeket várok, nem mondtam hogy gond van azokkal a válaszokkal amiket eddig kaptam.

tegnap 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
#5: Tényleg abból akarsz következtetni, hogy egyetlen egyszer két 3-as szorzós eredménybe veletrafáltál, akkor érdemes lenne 7-esekre menni? Ennyire nem megy a valszám?
tegnap 21:52
 8/11 A kérdező kommentje:

#7.

Amik nem jöttek be, azok jóval 7 felett voltak. Csak nem arra a kimenetele fogadtam.

tegnap 22:01
 9/11 A kérdező kommentje:
3, egy szelvenyen, amin 5 esemény volt osszesen
tegnap 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:

És ha már budai lamása/ nyaralója van?...

tegnap 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!