Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ugyanannyib...

Miért van az, hogy ugyanannyiba kerül egy új építésű, igaz még nem elkészült lakás Budapesten, mint egy lelakott panellakás a 8. emeleten, szintén Pesten? Hol a buktató?

Figyelt kérdés

ma 07:10
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Az új építésűre megelőlegezed a pénzt (és vagy kapsz érte valamit vagy a kivitelező eltűnik a pénzeddel), a 8. emeleti panel tulaja meg álomvilágban él
ma 07:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezer tenyeto lehet. Konkret hirdetest linkelj.
ma 07:37
 3/10 anonim ***** válasza:
*tenyezo
ma 07:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha a panel a Flóriánnál van vagy a Lehelnél simán.
ma 07:42
 5/10 A kérdező kommentje:

A mondatod első részét értem is, meg nem is. Rengeteg lakópark épül a fővárosban, nem gondolnám, hogy ez ilyen vagy-vagy alapon működne, hogy vagy kapsz érte "valamit" vagy nem. 3 unokatestvérem is ilyen helyen vett lakást, igaz mindháromnak kissé csúszott az átadás, ez legtöbbször így van, de ahogy elkészültek, máris sokkal többért el tudták volna adni, de ők saját lakást akartak, szóval nem a nyerészkedés volt a cél. Igaz az is, hogy hallottam már nem egyszer rémtörténeteket évek óta csúszó átadásokról, stb. de azért hogy családon belül 3-ból 3-mal nem volt gond, az elég biztató.

Az öcsém meg most adta el 62-ért a 48 nm-es 8.emeleti paneljét kp-ért és bár ez az összeg horribilis szerintem is egy panelért, de így is rengeteg érdeklődő volt és pikk-pakk elment, szerintem ha vár 1-2 hetet, többért is elment volna(ingatlanos szerint is).

És akkor itt van egy random épülő lakás:

[link] ami elvileg ugyanannyi, sőt nm-re picit nagyobb és elvileg csak annyi, hogy még nincs kész, bár ezzel nem árulnak zsákbamacskát.

Továbbra sem értem.

ma 07:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Az előző hozzászólásom az 1-esnek szólt.

4-esnek: az öcsém lakása a XI. kerületben volt, az Etele utcában, tényleg jó helyen, de mégis csak egy panel...

ma 07:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Az alacsonyabb árasokat hónapokkal ezelőtt adták el, azóta meglódultak az árak (ez is az okok közt van). Meg hát ehhez az árhoz azért szokott jönni pluszban konyha, burkolatok stb.
ma 08:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt sejtettem, hogy még ilyenek jönnek hozzá, de ahogy írtam, az öcsémé eléggé le volt lakva, 11 évig albérlők éltek benne, szóval ott is alap lesz mindent cserélni, csak még plusz munka lesz a bontás is.
ma 08:05
 9/10 anonim ***** válasza:

“ nem gondolnám, hogy ez ilyen vagy-vagy alapon működne, hogy vagy kapsz érte "valamit" vagy nem. ”

Igazad van, ilyen sose történik

[link]

ma 08:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Most előhúztál egy évekkel ezelőtti ügyet, amiben a cég eleve problémás volt és covid alatti történet.

Nem írtam, hogy nem történhet ilyen, sőt írtam is, hogy hallottam már eseteket, de ellenpélda is sok van. Messze nem arról van szó, hogy 50-50 az esély, hogy bebukod vagy sem.

ma 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!