Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem ingyenes a készpénzf...

Miért nem ingyenes a készpénzfelvétel?

Figyelt kérdés

OTO banknàl vagyok. Felvettem a fizetésemet, a felvehető limitet se léptem túl, mégis, több,mint 3000 Ft-ot levontak készpénz felvételi díj gyanánt.

Hát nem ingyenes a havi első készpénz felvétel ennél a banknál? Második, többedik felvételnél hogy fizetni kell érte, még el is fogadnám, de már rögtön az első felvételnél?

Miért? Internet banknál nem lehet valahol ezen módosítani, átállítani valamit ezzel kapcsolatban?

tegnap 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Beállítottad az ingyenes kp. felvételt? Kellett hozzá valami regisztráció-féle, ha jól emlékszem.
tegnap 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Illetve ekkor is csak 150000 Ft-ig ingyenes.
tegnap 14:20
 3/5 Justinianus ***** válasza:
100%
Pont azért, hogy ne vedd fel. Másrészt meg gondolod, hogy az automata ára, üzemeltetése, töltögetése az vatikáni valutából megvan.
tegnap 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Egyrészt csak 150 ezer forintig ingyenes, az is csak akkor, ha előtte erről nyilatkoztál, másrészt aki a teljes fizetését felveszi készpénzben, az sikeres ember nem lehet...
tegnap 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Havonta két részletben, maximum 150 ezer forintig ingyenes a készpénzfelvétel hazánk minden bankautomatájából.

Ehhez viszont a bankodnál írásban nyilatkozni kell. Ha ezt nem tetted meg, akkor ez a nyilatkozat hiányzik hozzá, hogy "ingyenes" legyél.

Ha megtetted és nem a saját bankod automatájából vetted fel az "ingyenes" feltételeknek megfelelő összeget, akkor nem kizárt, hogy felszámítja a költséget, majd utólag jóváírja azt a bankszámládon.

ma 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!