Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » KandH Bank K&H ATM készpénzfel...

KandH Bank K&H ATM készpénzfelvétel esetén ingyenes az egyenleglekérdezés vagy kell érte fizetni?

Figyelt kérdés
K&H-s számlám van és K&H-s ATM-ből vennék fel pénzt, csak az ATM-et használva meg tudom előtte vagy utána nézni az egyenlegemet ingyenesen, pl. rajta lesz-e a bizonylaton az egyenlegem vagy kell érte fizetni és ha kell fizetni akkor mennyit, az interneten azt írták hogy elvileg 2023. augusztus 4-től 109 Ft, ez még mindig így van vagy változott? Illetve majd ha boltban vásárolok akkor fogom-e látni valahol hogy mennyi pénz van a számlámon? Tudom hogy az e-bankban ingyenesen meg lehet nézni, szóval légyszíves a kérdésemre válaszoljatok és ne írjatok más megoldásokat.

szept. 6. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha lenne változás gondolom írnának róla.

De lehet, hogy ez sem egységes díj és a te díjcsomagodban ez nem 109Ft lesz.

Ha van olyan szolgáltatásod akkor minden kártyás tranzakcióról kapsz sms értesítést és az szokta tartalmazni az aktuális egyenleget. De ez többnyire drága szolgáltatás.

A bankod appja álltal küldött értesítés viszont ingyen van.

szept. 6. 05:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van e-bank, mobilinfo ami az sms értesítési szolgáltatás neve, fel lehet őket hívni telefonon és van app is. Ami az interneten elérhető információ arról tudok, éppen ezért írtam azt hogy a kérdést válaszoljátok meg és ne írjatok más megoldásokat, mert nekem konkrétan ezek az információk kellenének, de ezeket nem találtam meg az interneten, illetve itt gyakori kérdéseken valaki írt olyat hogy nála az OTP-s számlája esetén ha vesz fel készpénzt ATM-ből akkor az egyenleglekérdezés ingyenes (elvileg rajta van a bizonylaton vagy lehet az ATM írja ki).
szept. 6. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Az egyenleglekérdezés ATM-en sosem ingyenes!

Ha saját banki ATM-ből veszel fel pénzt és kérsz bizonylatot (neked kell kiválasztanod, hogy kérsz-e), akkor arra rányomtatja az ATM az egyenlegedet.

szept. 14. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, kérdező?
szept. 14. 17:31
 5/6 A kérdező kommentje:
És ha azt választom hogy kérek bizonylatot akkor ez ugye ingyenes?
szept. 14. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

A papírfecni ingyenes tudtommal.

De a kp-felvétel csak akkor ingyenes, ha kérted a maximum havi két ingyenes kp-felvételi lehetőséget.

Ha ezer forintonként akarod az ATM-ből kiszedni a pénzedet, akkor a harmadik kp-felvételnél azzal fogsz szembesülni, hogy ezer forintot felvettél, majd 2 nap múlva 2400 forinttal kevesebb lesz a számládon, mert kb. 1400 Ft lesz a kp-felvétel díja és annak annyi az átfutása mire beterheli a bank vele a számládat.

Ja, igen, a kp-felvétel díját nem vonja le azonnal a számládról, tehát ha egyenleget az neked az ATM egy fecnin, azon még nem lesz rajta a majd két banki nap múlva beterhelt kp-felvételi díj.

A havi első két kp-felvétel továbbra is ingyenes a törvényes összeghatárig, ha nyilatkoztál róla a bankban, hogy kéred...

szept. 15. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!