Foxpostot ne használjátok! Miért küldi kérés nélkül más automatába a csomagomat többször "telített, vagy technikai hiba" ál indokkal, hogy előbb megkapjam?
Figyelt kérdés
Többször előfordult, és külön megnéztem az automatát, nem volt technikai hiba, és telített sem volt. Pont akkor mentem oda, amikor a csomagszállító tette be a csomagokat és olyanokat is kérdeztem, akik akkor vették ki, vagy adták fel a csomagjukat!
Ráadásul úgy értesített a Foxpost az átirányításról hogy a VISSZAIRÁNYÍTÁSRA ad lehetőséget. Olyan átirányítási kényszer után, amit nem kértem és nem hagytam jóvá! És mire pár órával később olvastam az emailjüket, addigra már nem engedte az átirányítás letiltását.
Botrányos.
Nem fogom használni őket.
Gondoljátok meg, hogy választotok másik csomagautomata céget.
tegnap 22:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!