Nyertem egy kaparós sorsjegyen 50.000 ft.-ot. Leellenőriztük párommal többször is,és tényleg nyertem. Ma délelőtt elvittem a lottózóba ,hogy beváltsák.Becsipogta a csaj, erre közli,hogy ez bizony nem nyert. Ilyen létezik?
Nekem itt sokminden bűzlik.
Ha tetszik, ha nem, lottózóban 50k nem tétel.
Másrészt ha annyira emlékszel az ábrákra, milyen sorsjegy volt és ha szerepeltek rajta betűk - a lekapart felületen -, azok milyenek voltak?
Nem az abra a lenyeg, hanem hogy a betukodok mik voltak.
Csak akkor nyertes a sorsjegy ha harom egyforma betu van rajta. Kulonbozo betu kulonbozo nyeroosztalyt jelent.
Ha viszont becsipogta a vonalkodot es beirta a 4szamot a sorsjegyrol, majd a gep azt irta ki hogy nem nyertes, akkor az a sorsjegy nem nyertes.
Teljesen valoszinutlen hogy at akart baszni, mert nem tudhatta hogy te tisztaban vagy azzal hogy az egyforma betuk garantaljak a nyeremenyt.
Tehat engem nem tudnanak igy atbaszni, mert en automatikusan leellenorzom a betuket.
"a lottózós biztos csak átvágott,és ő fogja beváltani"
Ha valahol akkor a Szerencsejáték ZRT-nél biztos nagyon szigorú szabályozások és biztonsági előírások és gyakorlatok vannak rá hogy ilyennel ne tudjon a dolgozó himihumizni. Mindenhol kamerák bámulják őket, majd biztos meg fogja ezt tudni csinálni, hagyjuk már.
És ahelyett, hogy felszólaltál volna ott helyben hogy megvédd az érdekeid, esetleg szólsz az eladónak, hogy haló ez nyert, nézzük már meg együtt mert te biztos vagy benne hogy nyert, inkább otthagyod, hazamész, majd kiírod ide ismeretleneknek, hogy neked bizony akkor és ott igazad volt :D.
Bizisten, hogy nő a kérdező...
Ha a gép azt mondja, nem nyertél, akkor nem nyertél, és valszeg ti néztétek be. Nem vág át senki lottózóban, kötvehiszem, hogy a szerencsejáték zrt ilyen kiskapukat engedne a dolgozóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!