Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a helyzet most az árverésen...

Mi a helyzet most az árverésen lévő ingatlanokkal?

Figyelt kérdés

Most nézegettem ilyen házakat és itt a környéken kb az a helyzet, hogy féláron vannak. Licit nincs is rá és lejár egy napon belül?

Miért?

Nem egy, hanem kb a 80%.

Fényképek alapján rendben vannak.

Most elgondolkoztam , hogy ezek szerint ez tényleg ennyi lenne, hogy megveszem akkor 25 millióért én, aztán mehet 45-50 be már jövő hónapban és leesik 20-25 milla.

Oké, van adózás meg ügyvéd, de az pár Milla, akkor is minimum 15 millió a zsebben marad.

Még régebben csináltam ilyet, de akkor nem árverés volt, hanem szimplán vettem egy lakást, időközben felugrott a duplájára, aztán eladtam és ott is kb 1 milla volt az SZJA, de ennyi. Jól jöttem ki belőle.

ma 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:

A fő gond, hogy az árverezett ingatlanokra ha nem is lehetetlen, nagyon körülményes hitelt felvenni.

Azok tudnak ezzel élni akik készpénzből meg tudják venni a lakást.

Ezen túl lehet gond a birtokbavétellel is.

ma 10:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Nekem van kp-m, azzal nincs gond.

A birtokbavétel is megoldható, mert van telefonszám megadva és még lehet tudni mi a helyzet az ingatlannal. Nyilván családokat nem akarok kirakni.

ma 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!