Sürgősen 20.000 forintra lenne szükségem még a mai nap. Milyen munkák vannak amik a mai nap kinis fizetnének?
Ez egy baromság. Hogy a bánatba nincs 20 ezer Ft tartalékod?
Nekem egy félig csöves falusi haverom 4 órákat dolgozik, de neki is van 150-200 ezer tartaléka.
12. Én meg több milliót keresek havonta, és jelenleg, épp ma nekem sincsen. Van ilyen.
Annyira bírom ezeket az okoskodásokat, remélem jobban érzitek magatokat tőle, meg felsőbbrendűnek, ha már máshol nem sikerült ezt létrehozni.
13, én is kb így vagyok vele, minden pénzem vagy be van fektetve, euróban van, vagy nem vettem ki a cégemből. Viszont minden rohadt biztosítást most kell fizetni, autópálya matricát kellett vegyek, bedöglött nov-decemberben a konyhai gépek fele. Szóval nekem is nagyjából 5 ezrem van fizetésig (bérminimum) likviden és még a február is ugyanez lesz, mert ki kell fizessek vagy 150ezret pluszban még pár most esedékes extra dologra (kötelező szerviz, negyedéves távfelügyelet)
De erre van a hitelkeret ;) kevesebb a kamata arra a pár napra, mint amennyit buknék az euro váltáson.
12-es: képzeld nincs, mint irtam is volt de azt ki kellett adnom sajnos.
11-es: étkezést kell ki fizetnem az iskolába a fiamnak. Munkahelyen kértem fizetés előleget de nálunk nem adnak.
Az aki ennyire szarul osztja be a pénzét az éhezzen! Menjen robotolni valami kényszermunkára és a belét is dolgozza ki.
Basszus és 200 ezer alatt keresek, de azért az alap nálam, hogy van 200 ezrem tartalékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!