Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bele menjek vagy sem ha...

Bele menjek vagy sem ha fizetnének érte?

Figyelt kérdés

Anyuka vagyok 27 éves és társkereső oldalon fizetne nekem pasi minden alkalommal az együttlétért,meg tartós hosszabb távu kapcsolat mondtam neki hogy nem kell fizetnie de ő csak azt hajtogatja. Miért akarna nekem fizetni?

Meg miért pont én, annyi csaj van társkeresőn aki szebb nálam a és pénzért...válaszok belemenjek vagy sem a pénz meg kell sajnos

2018. febr. 9. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem zavar, hogy szeretőnek tart a felesége mellett ...és valsz. az ágyban meg úgy fog kezelni mint egy gumibabát, akibe üríthet, akkor nosza rajta (de kívánom, hogy ne legyen igazam). Én inkább tovább keresném az igazit. Hosszú távon talán jobban megéri anyagilag is, mert ha összeköltöztök, akkor legalább lesz még1 állandó kereső a családban.
2018. febr. 9. 17:49
 2/2 anonim ***** válasza:
35%
Ez zagyvaság . Írd ki a tényeket alaposan megfogalmazva de használj vesszőt is .
2018. febr. 9. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!