Mit szólnál ha vennének tőled 200 000 Ft körüli áron egy terméket és kizarolag 1000 Ft os papírpénzzel fizetnének max ha nem ezer forintra kerek az összeg akkor a maradékot a apróval?

Mert leszek en olyan hulye hogy atnezzem az osszeset hogy nem-e hamis... Vagy netan neadjisten valami illegalis tevekenysegbol szarmazik... Vagy hazafele menet valaki egy csokulcsal lerendezzen...
Nem-nem, csakis banki utalas

Ez csak akkor kivitelezhető, ha át lehet nézni, hogy nem hamis-e. Nekem nincs olyan UV lámpám. És nincs is kedvem egyenként megvizsgálni 200 bankjegyet.
Váltsa be az illető 20 ezresekre. Pl. postán talán még örülnek is az aprónak.

50 egyforma bankjegyet köteles elfogadni az eladó ha jól tudom. Arra van a rendelet hogy ne kelljen pl. egy zsák 5 forintost elfogadnod, ha valaki ki akar szúrni veled.
A rendeletet félretéve is határeset amúgy, az ezresek nem olyan picik, de 200 ezernél szerintem jogosan várhatja el, hogy nagyobb címletekben fizess, minthogy 200 db ezressel.. Én nem fogadnám el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!