Mit szólnál ha vennének tőled 200 000 Ft körüli áron egy terméket és kizarolag 1000 Ft os papírpénzzel fizetnének max ha nem ezer forintra kerek az összeg akkor a maradékot a apróval?
Figyelt kérdés
Minden szempontból érdekel a kérdés úgy értem hogy akár boltos vagy akár magánszemély2022. máj. 5. 12:52
11/21 anonim válasza:
Mi lenne ha befizeto automataban a szamladra tenned koltseg nelkul es atutalnad. Vagy besetalsz a bankba es a bszdra teszed.
12/21 A kérdező kommentje:
Magnetnél nincs ilyen
2022. máj. 5. 13:42
13/21 A kérdező kommentje:
Utalni amúgy is pénzért lehet azért pedig nem fogok fizetni hogy egy boltosnak kényelmesebben igen
2022. máj. 5. 13:45
14/21 A kérdező kommentje:
Legyen
2022. máj. 5. 13:45
15/21 anonim válasza:
Boltban veszed ezt a 200k-s terméket, vagy magánszemélytől..?
16/21 anonim válasza:
#13 lehet ingyen utalni, csak te olyan szamlacsomagban vagy, amiben fizetni kell erte.
17/21 A kérdező kommentje:
Boltban.
Ha az utalás ingyenes akkor vagy sok pénznek kell odamennie vagy a számlavezetési díj magas
2022. máj. 5. 14:24
18/21 anonim válasza:
Én simán elfogadnám, örülnék a pénznek. Senki nem fog nekiállni ezrest hamisítani, ha mégis, akkor annak diliházban van a helye.
19/21 A kérdező kommentje:
Ezt a részét nem értem. Ha pl. én adok el valamit s kapok vissza három ezer forintot honnan tudom hogy nem hamis? Eddig fel se merult bennem de most igen. Akkor most hogyan tovább? Vagy 3 db ezres esetén nem számít?
2022. máj. 5. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!