Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki vágja ezt a bfbdt...

Valaki vágja ezt a bfbdt dolgot, amivel pénzt lehet keresni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy nem értek a témához semmit...

Egy ismerősöm mondta, hogy lehet belőle pénzt kiszedni. Belementem hogy megcsinálja nekem az egész folyamatot (feltöltöttük a pénzt és megadtuk az adataimat), de utánanéztem, és nem mondják megbízhatónak az oldalt. Valakinek van valami tapasztalata vele?

#pénzkeresés #átverés #pénz #onlinepénzkeresés #Bfbdt #Bfbdt8
ma 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért kell pénzt befizetni ahhoz, hogy pénzt keress? Mit kell csinálni konkrétan? Hogyan működik? Miből lesz pénzed?
ma 09:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Most próbálok utánaolvasgatni, ezt találtam ami talán megérteti

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

ma 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Atbaszas, viszlat penz
ma 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Piramis jàtéknak gondolom. Biztos van aki ki tud venni pénzt az ilyenből, de tutira nem mindenki. Ahová embereket kell beszervezned, az már régen rossz. Az meg hogy egy gombot kell nyomogatni és abból lesz pénz… Ilyennel én tuti nem foglalkoznék.
ma 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tehát vannak ilyen szintek, ahol egyre nagyobb szintű csomagokat tudsz vásárolni, amivel ha új embereket hozol és ők is egyre nagyobb értékű csomagokat vásárolnak akkor elvileg abból egyre nagyobb értékű jutalékokat kaphatsz.

Rossz hírem van a számodra, ez egy sima mezei illegális piramisjáték.

Próbálj meg kicashelni legalább annyit amennyit betettél, ha ez még lehetséges egyáltalán, aztán menekülj ettől, meg az ismerősödtől is, aki rábeszélt erre az átverésre.

ma 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!