Miért van az, hogy valaki meghirdet egy terméket pl a jófogáson, írok üzenetet, és nem válaszol?
Pont most hirdettem meg egy terméket és a jófogás írta hogy eladtam.
Hoool? Hogyan? Azt mondja valami linket nyissak meg, ha nem megy, másoljam be.
Nem nyitódik, másolva se nyitódik.
Szar a rendszer.
Üzenetekről meg amúgy sem jön értesítés most vettem észre egy tavalyi üzit. Azt se tudom hogy keveredtem oda.
Mégegyszer...szar a rendszer.
Mert a Jófogás újabban sajnos nem küld e-mailes értesítést a belső levelekről... Ezt sok eladó (és vásárló) nem tudja, mert korábban jöttek az e-mailes értesítések. Sokan azt hiszik, hogy majd e-mailben értesülnek az érdeklődőkről, és ezért nem lépnek be.
Én tudom, hogy be kellene lépni minden nap Jófogásra, hogy lássam az üzeneteket, de az az igazság, hogy velem is előfordul, hogy elutazok napokra, esetleg épp nincs is internetem, beteg vagyok és ágyban fekszek, stb. stb. Millió oka lehet, hogy valakinek több napig nem jut eszébe, hogy belépjen.
Az üzenetekről nem küld semmilyen értesítést a Jófogás. Aki nem nézi gyakran az oldalt, az nem fogja tudni, hogy írtak neki.
Telefonszámot pedig épeszű ember nem tesz ki ország-világ elé egy ilyen oldalra, ahol nagyon gyakori az adathalászat.
Amint meghirdetek valamit, pár percen belül jön az üzenet, hogy megvették a terméket, kattintsak a linkre. Nem vagyok hülye, hogy rákattintsak, rögtön tiltom az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!