Mennyi bevételt hoz egy önkiszolgáló autómosó?
Figyelt kérdés
Három állásos önkiszolgáló autómosóról lenne szó 24 órás nyitvatartással. Vidéki városban, Kalocsa, vagy Baja, Tesco parkoló. Mennyit költenek általában 1-1 mosásnál? 24 millióért árulnak 1 egységet, 3 állással. Mekkora költséggel jár? Mekkora nyereség lehet rajta?ma 19:07
1/5 anonim válasza:
24 millióval sokkal könnyebben is lehet profitot realizálni.
Ahol én lakom, az 120 000-es város, itt vagy öt ilyen mosó is van mindegyiknél sorállás van napfényben, jó időben, eső után, hétvégén.
Azonban ezek modernek, új telepítésűek, bankkártyával is tudsz fizetni, jó minőségű egyéb kiegészítő szolgáltatások is vannak, porszívó kárpittisztító stb.
Ha nekem 24 millió forintom lenne most szabadon, biztos nem ilyenbe fektetnék.
2/5 anonim válasza:
Egyebkent ez engem is érdekelne. Érdemes lenne beszélni a tulajjal. Ha normális és látja, hogy komoly a szándékod, akkor muszáj beszámolnia a gazdasági részéről, anélkül nehezen fogja eladni.
3/5 anonim válasza:
Nekem van ilyenem 2 is, eves 20 szazalekos megtérüléssel lehet szamolni, ha olcson kapsz jo helyet, nekem egyik ilyen, ott 30 felett
4/5 anonim válasza:
Ezek elég jó számok. Saját magad üzemelteted vagy van erre embered aki foglalkozik velük. Egyáltalán milyen napi feladat van velük?
5/5 anonim válasza:
Ahova én járok, mindig sor van, átlag 1800 forintért mosok, mondjuk itt van hab, vax, minden.
Ha ezzel az átlagnál és a sorállással számolunk, havi 15-18 millió simán van a bevétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!