Hogyan kell postán feladni levelet posta automatába címezve?
Figyelt kérdés
Megkértek, hogy posta automatába adják fel csomagot. A településen, ahol élek viszont nincsen posta automata. Megtudtam hogy lehet úgy is csinálni, hogy bemegyek a postára és ott azt mondom hogy a címzettnek posta automatába szeretném hogy kézbesitsék.
A kérdésem hogy mi a pontos menete? A postán kell majd kitölteni valami papírt, amin szerepel az eladó neve, címe email címe, telefonszáma.(fox postnál tudom ezek az adatok kellenek)
Vagy előre neten kell ezeket az adatokat megadni és kapok neten a posta oldalán egy feladási kódot amit ráirok a csomagomra?
Nem csináltam még ilyem postán feladást posta automatába címzettve. Köszönöm szépen előre is, annak aki tud segíteni!
tegnap 00:45
1/2 Med_fet_ati válasza:
Mindenképp otthon kell elindulítanod,regisztrálni kell a Posta oldalán. Mikor meg van már a csomagszámod, akkor viszed be a postára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!